Hypotyreos suger!

Hej, det var ett tag sen! ja först och främst så kände jag att det var jobbigt med kissen, snorig, kliade i näsan, m.m. så någon annan får ta han om honom, känns tufft, men så är läget. Ja och vad det gäller min sjukdom så blir ingenting bättre, snarare sämre, var på v.centralen i går morse och fick läkarintyg, för jag har sån himla yrsel, sen mitt på dagen så slog det till som blixten från ovan,, shit vilken karusell det blev, kunde inte gå,stå,ligga, skakade som ett asplöv, tog ambulans in och var på sös i 9 tim, dom gjorde skiktröntgen av hjärnan, EKG, och tog prover men dom kunde inte hitta nåt "allvarligt" fel så då bar det hemmåt igen, mår lite bättre i dag men det är fortfarande vingligt, så det är nog en av symptomen på fucking sjukdomen,, tycker det räcker med håravfall,viktökning,gråtmild,trött,orkeslös, men men, det ska ju bli bra med medicinen, det gäller bara att ha tålamod (kanske 6 mån-1 år)så!! lite uppdateringar om mitt för nuvarande sunkiga liv, kram. Carpe Diem. Lena.

Shit vilken stolt mamma jag är!!!

I morse var Bailys lite lugnare, vågade sej fram lite mer, la sej hos mej i soffan, kul. sen ringde Cissi och frågade hur det gick med kissen eftersom jag skickade ett mms till henne när han låg hos mej, och då sa jag att det går bra, då viskade hon lite och sa: mamma, vet du vart jag är?? nää svarade jag, jo jag är i farsta och ska köra upp, jag fick en sista minuten, så jag ska köra upp om 15 min, shit vad spännande,, 50% blir ju kuggade som kör upp i Farsta så jag hade inte så stora förhoppningar, men sen ringde hon och sa I MADE IT, dåååå var det som om någon drog ur proppen ur mej,, GUUUUD VAD JAG BÖRJADE BÖÖÖLA. sååå grymt stolt Mamma i dag.. GRATTIS ÄN EN GÅNG GUMMAN, DU ÄGER!!!!! bye bye.

MJAU!!!

Nu är vi kontroll katt vakt till min älsta dotters katt!! kul. Dom åker nämligen till Thailand i 3 v i Sept så om Jessica inte får någon känning av Bailys fram till lör-sön så vet vi att det är lugnt, sista gången hon tog pricktest så fick hon utslag på häst, katt, kanin, men värst var kanin och hon har ridit flera gånger i veckan i flera år efter det testet och inte känt någonting, så vi får se hur det blir med kissen, ibland när hon har varit hos Cissi och Pappa så har hon känt av att det kliar och rinner i ögonen, men inte varje gång, så det beror väl på om dom har städat eller inte, he he. förövrigt så  har jag inte börjat känna av någon förbättring av Levaxinet men det tar ju sin tid, vet dessutom inte om tröttheten,yrseln beror på Diklofenaken el sjukdomen för medicinen ger samma biverkningar som sjukdomen, skumt, känns jobbigt att inte veta vad som är vad, men jag ska ju bara käka "den" medicinen i 2 v. håller mej hemma från jobbet nu, men nu har jag ju en kisse som håller mej sällskap när jag mår dåligt,, det är skönt, nu har han efter ett antal timmar vågat sej ut och inspektera lite och käka, men han är på sin vakt och får en väldig fart om man närmar sej honom, men det går nog över tills i morrn. nä nu känner jag mej pom pom,  (koncentrationssvårigheter) hörs vidare!!

Remiss till sös

shit vad otäckt, fick brev från läkaren i dag att hon har skickat en remiss till sös för hon tycker att jag ska göra en scintigrafi, det innebär att man först får en spruta med ett radioaktivt ämne i sköldköteln och sen kan man med kamera tydligen se vad som är fel.. med en kamera,, uäck,, men men det är ju bara att göra det, så här vill man ju inte ha det.. MÅR SKIT.. kram kram.

jaha,. ja gott folk!!

Lite uppdatering då, jo som sagt så har jag ju inte känt igen mej själv på några veckor och i dag fick jag svaret på varför, jag fick diagnosen Hypotyreos, så nu har jag läst på lite om det och nu har pusselbitarna fallit på plats varför jag har mått som jag har mått, i dag gick jag tidigare från jobbet, mådde pyton, ska vara hemma i morrn med, hade ju en inflammation i sköldkötteln oxå så nu äter jag både Levaxin och Diklofenak, så jag hoppas att jag snart ska må bättre, kommer med vidare info när jag orkar skriva lite mer, kram till nära och kära.

Hängig!!

Har varit lite hängig ett tag nu, ryggont,nere,gråtmild,mens, m.m. har dessutom haft ont på strupen i drygt 3 v nu,börjat tappa jättemycket hår och känner inte riktigt igen mej själv, jag  var hos läkaren för en vecka sen som sa att jag skulle beväpna mej med tålamod, men nu har jag inget sånt kvar, så i morgon bitti bär det av åter igen då jag ska kräva lite provtagningar och en remiss till en öron,näsa,hals doktor som kanske vet vad han talar om!! Håller med min särbo att Vårdcentraler är som en cykelverkstad, dom kan bara sätta på lagningslappar. får se om man orkar ta sej till jobbet efter läkarbesöket i morrn, har varit hemma hela denna vecka nu så vi får se, kanske går hem och lägger mej på soffan resten av veckan oxå, VILL JU MÅ BRA!!!! hörs snart igen, (när jag mår bra) kram till alla nära och kära.
/ gnällfia.


Åter i ekorrhjulet!!

Jaha ja, då har man jobbar i 2 v, med ett vidrigt,kladdigt klimat (pallar verkligen inte med det). Dagarna rusar förbi utan att nåt speciellt händer, jobbar,äter,skiter,sover, typ. I dag är det lör så det har blivit lite städning,tvätt och kroppsfix. Min äldsta dotter kommer på middag i morrn (Tacos var det beställt) och sen åker hon tillbaka till Västerås och fortsätter sin intensivkurs för körkortet, (Lycka till gumman), den lilla tjejen (ja lilla och lilla, snart 16 hm.) ja henne ser man inte mycket av längre, är ute och far hela tiden, och verkar dessutom ha börjat röka IGEN, och är det så så är jag GRYMT besviken, har setat och talat om rökning såååå mycket om alla risker och alla pengar som går upp i rök, så har jag blivit grundlurad av henne så är det inte kul, hon har varit i Bulgarien nyligen och då rökte hon (det vet jag) JAG HATAR verkligen den drogen!!!! har själv varit fast i den i 25 år men slutade för 2 år sen för att jag inte kunde andas, (slutade samma dag jag var hos doktorn) det är verkligen en PANIKKÄNSLA att inte få luft. ja ja nu har jag skrivit av mej lite för den här gången och ska ner till tvättstugan nu. kram till er alla som är värda det!!!

RSS 2.0