Sommar och sol var det ja?!

God morgon, vaknade för en stund sen och upptäckte till min förvåning att det var molnigt, nää jag vart inte alls förvånad, men det kanske blir som i går, att solen äntligen kom fram lagom till kvällen, det regnar ju inte i alla fall "ännu". i dag ska jag börja dagen med att bädda rent och sen ska jag försöka få ut min äldsta dotter på en långpromenad, (den yngsta jobbar) sen får vi se om det blir nån minigolf eller kubb, det bestämmer vädergudarna. Undrar om Norge har bättre väder?! kanske åker dit nästa helg och hälsa på min Bror. ja ja, nu ska jag börja med att fika och vakna lite mer, sen får vi se vad som händer. bye bye

Ännu en trist dag!

Såååå trött jag blir på dåligt väder när man har semester, finns ju faan ingenting att göra. har bara legat på soffan och glott på tv, ska ta disken nu (diskmaskinen ännu inte inkopplad) och sen blir det ett bad, sen blir det e,v.t, Sushi till middag(Mums) och tv resten av dagen och kvällen. blää.. vill göra nåt kul!!! om det ändå kunde bli lite sol så man kan sola och bada, kanske blir minigolf eller kubb i helgen, beroende på VÄDRET, nä nu ska jag göra det jag skrev,, kram kram, Have a nice day if you not have boring like me.

Välkommen till min nya blogg!

Hej alla glada, började dagen med att städa, sen satte jag mej med ett korsord på balkongen, ÄNTLIGEN FINT VÄDER, som varade ca 1 tim,, shit,, såååå trist att ha semester när inte solen är framme, har i alla fall varit 2 dagar på sommarland i Skara och det var kul. Och så var vi och hälsade på Bror Roger med familj i Grästorp. Ser nu på himlen att det börjar bli lite bättre igen så jag ska väl sätta mej en stund till innan jag ska iväg och köpa en diskmaskin, SKÖNT, eftersom det oftast är jag som tar disken, ja ja, detta var mitt första inlägg, så vi får väl se om jag fortsätter att skriva några rader någon annan dag, eller om det inte händer så mycket så det inte finns nåt att skriva:( kram så länge till alla som jag känner.

RSS 2.0