????????????????

Hej, här händer det inte så mycket nu för tillfället förutom att jag har gjort en vanlig röntgen och en Scintigrafi av halsen och sköldköteln, inga konstigheter, skönt. däremot så var jag och tog nya prover förra veckan som jag var hos läkaren i dag och fick svar på, nu är mina värden ännu sämre trots Levaxin, så nu ska jag öka dosen. Har dessutom ont och tryck över halsen som jag trodde att det kunde vara nåt men det sa läkaren att det kan komma från sköldköteln efter som det är väldig aktivitet där just nu, så det är bara att avvakta och se om det ger sej med alla symptomer nu när dosen är ökad eller om jag måste öka ännu mer. jobbigt.(misstänkt Diabetes oxå) nä nu orkar jag inte skriva mer, mjölksyra. Kul liv för övrigt, bara sover och glor på tv, ORKAR FAAN INGENTING!! älskar alla mina nära och kära men just nu känns det inte som om jag finns till för dom, och dom kan ju inte veta hur det känns INUTI mej. men som sagt, vi får härda ut!! puss & Kram.

Glukosbelastning!!

Upp och iväg för att göra glykosbelastning, alltså ett stick i fingret för att kolla sockret och sen få en sockerlösning och sen sitta och vänta i 2 tim och sen tar man ett nytt socker, nähä.. det vart avbrutet eftersom mitt socker låg FÖR högt 7,7 (fasteprov) det ska normalt ligga på ca 4, så nu är det väl bara att acceptera att jag har fått Diabetes OCKSÅ eftersom värderna har legat över 6 dom sista 3 mätningarna, så att ta tunnelbanan hem en station var det ju inte prat om, eftersom det framförallt är motion som är den första och bästa hjälpen, för övrig har jag en satans värk i lederna och är GRYMT trött, så var det med det.. kram.

Singing in the Rain

I går var jag och min kompis och kollade Singing in the rain, det var trevligt att komma ut lite, hade dessutom dom helt perfekta platserna,, rad 3, precis i mitten, så man fick några droppar på sej när dom steppade i regnet. I Okt blir det Rivierans Guldgossar, ska bli kul det med, dom är såå grymma på scen, det märks att dom lever för det dom gör,, Eloge till dom. nä nu kommer jag inte på nåt mer förrutom att det händer skumma saker som inte är relevanta på en viss adress, dom som var där i går förstår vad jag menar,, kram kram

Tjoho!!

Tänkte bara uppdatera lite för den som bryr sej. Jag håller på att springa hos läkaren, samt tar prover,m.m. så vad det gäller hypotyreosen och diabetesen så vet jag inte så mycket annat än hur jag mår, är sjukskriven till den 27/9 och hoppas att det ska bli bättre tills dess. Annars är livet som vanligt, trist bara att gå hemma, lite rädd att gå ut själv när jag är så yr, så det blir att sitta vid datorn,läsa,titta på tv, försöker i alla fall att ta en promenad varje dag. På Lör ska jag vingla iväg till stan och se Singing in the Rain med min bästa vän, ska bli kul, hoppas att det är en av dom dagarna det gungar lite mindre. Min älsta dotter har det kanon i Thailand (avis) lyxvillan som dom bor i första veckan är ENORM tydligen,, och egen pool. Idag hade nån Thaikille tagit med dom till nåt ställe där som spelar live musik och dom var skitbra (hon är i Hua Hin nu) sen åker dom vidare till Laos,Pattaya, borta i 3 v. (saknar henne redan,2 dagar) men jag har köpt ett Comviq Amigo så jag ringer dit för 0,85 kr/min så det blir en liten koll nästa varje kväll tror jag.. he he.. kram och sköt om er out there.

RSS 2.0