Juldagen!

I dag har vi vart hos Ingela med familj och firat och ätit gott. Trevligt. Först var det klapputdelning sen åt vi mat, diverse julmat och kalkon. Sen fikade vi och åt hembakat. Mums. Nu är jag trött!! Soffan och tv.n lockar. Kram till alla nära och kära.



Julafton!

Håkan hämtade sin mamma vid 14, Cissi kom då också. Vi började med att äta och sen delade vi ut klappar och avslutade med att fika. Hela dagen och kvällen har varit trevlig och lugn, precis som det ska vara. Ska avsluta kvällen med en skinksmörgås och lite lax. Det var Jag, Håkan, Ingrid, Cissi och Jessica som firade jul hemma hos mej. I morgon ska vi till Ingela och fira.

Kram och god fortsättning!!





Allt klart!!

Så skönt. Kungsgranen står på plats, 199 kr på Bauhaus. Maten är inhandlad. Klapparna ligger under granen och nejlikorna instuckna i apelsinerna. Nya hyacinter på sina platser så nu är det bara lite städ kvar och sen invänta Julafton med släkten och trevligt umgänge och god mat. Me like.

GRANEN ÄR MYCKET FINARE I VERKLIGHETEN!!!


6 gånger dan före dan.

I onsdags var jag med Cissi hela dan, först var jag med henne när hon vaxade benen, sen bjöd hon mej på thai lunch, gott. Sen var vi en sväng på jula och sen till Farsta och shoppade lite. Jag uträttade också lite ärenden. I tidsdags tog Jessica körkortet så nu har både flickorna körkort. *stolt*. I går var jag och sökte ett praktik jobb i Sickla och dom skulle höra av sej, får se hur det blir. I dag är det avfrostning av frysen som står på schemat annars blir det lugnt. Fick ett migränanfall i går e.m. och jag känner av det i dag med så det blir en stillsam dag. Jessica ska ut i kväll och gubben har hämtat nån maskin för snarkutredning så det är bäst att han sover hemma med den. (orkar inte gå in på detaljer) Nä nu blir det kastrull in i frysen, kastrull ut ur frysen, kastrull in i frysen.. blääää det är verkligen trist att frosta av frysen. bye bye.


Snart jul...

och nästan alla klappar är inhandlade, pyntet står på sina platser så nu är det bara att vänta nån vecka till innan gran och maten ska inhandlas. Annars har det inte hänt så mycket, har vart och simmat med Cissi. Jessica har klarat kunskapsprovet för körkortet och har e.vt kortet till Jul/Nyår. Jag och gubben var och kollade när Jessica och hennes klass red kadrilj i Tyresö i söndags, det var kul. Dom sålde kaffe och fikabröd för att få in lite pengar till flaket. Tänkte baka lite lussebullar i dag eller i morrn så det finns till Lucia, nån kanske kommer över på en fika, man vet ju aldrig. Har fått ett nytt beroende oxå... FARMEN!! När man väl har blivit kvitt massa andra beroende så fastnar man i ett SPEL. Suck. Men kul är det. Nä nu ska jag ringa doktorn för att förnya recept. Sen blir det lite surfing. Kram och ha en underbar vecka mina kära läsare.


Lite av varje.

I går var jag, Rio och Jessica och kollade på en bil åt Jessica i Veddesta, vi skulle kolla på en saab men den är ju lite för dyr att ha.. dyr försäkring och drar ganska mycket bensin. Men dom hade en Opel Vectra oxå som var helt ok men lite för dyr eftersom Jessica vill ha några tusen till försäkring och bensin oxå. I dag efter JT så var jag och Cissi och simmade lite men vi var inte där så länge för jag fick lite jobbigt med andningen eftersom det är så varmt och fuktigt i simhallen, så nästa gång måste jag ta med mej bricanylen in i hallen. Har inhandlat lite julklappar i helgen så nu är det inte så mycket kvar eftersom det blir en sparsam jul när det gäller klappar. Mat, god gemenskap, julmusik och juldofter är viktigare och nåt jag trivs med. Nu blir det lite softich med farmich.. bye bye

RSS 2.0