Hej svejs.

ja nu har det hänt lite kul dom sista dagarna,, gubben har vaknat efter ca 10 dagar i ide. Vi har vart och spelat minigolf, Håkan vann. Sen har vi shoppat lite nytt på Clas Ohlson, Duschdraperi, kaffebryggare, kaffeburk, köttrermometer, m.m. Jessica övningskör mycket med Pappa nu så snart är det nog dags, hon fyller ju 18 i Nov. I går var vi och hälsade på några vänner och satt och snacka ett par timmar, det var evigheter sen. trevligt. Sen hem och käkade jordgubbar och glass. Nu blir det nog en minigolf runda och i kväll ska vi hälsa på bonus barnbarnet!! bye bye. see ya.

Dagens händelser.m.m.

Börjar med gårdagen lite eftersom jag, Cissi och Jessica var och fika och åt onyttigt till på Café, mums. I dag var jag först på JT och sen träffade jag en gammal polare och hennes familj och snackade en stund med dom, kul. Sen mötte jag upp Cissi för hon skulle växla in mynt så vi gick in på nordea men dom hade tagit bort myntväxlaren där så vi åkte till willys för där VET både jag och Cissi att det finns en, men nähä.. borttagen. Åkte tillbaka till Farsta och hämtade rör på handelsbanken, köpte med oss lunch hem och satte igång och räknade pengar och fyllde på rör. Sen följde jag med henne tillbaka till Farsta igen och satte in pengarna. Efter det åkte jag hem och fikade med Jessica och hennes Farmor som även gav mej 500 kr i presentkort för jag fyllde år förra månaden, hon är bra gullig hon. Sen kom Cissi hit och käkade middag med oss. Nu är det lungt och resten av kvällen kommer att bestå av lite tv, bad, jordgubbar och glass. så det så.. ha ha. bye bye och ha en Trevlig sommar till er som läser!!


Lite smått och gott.

Jag var ju som sagt dålig förra veckan så då hände det inte mycket. Men den här veckan är det Jobbtorg som gäller igen. I går tog jag en prommis hem och det var jätteskönt, sen var vi och kollade lite på EKO och lite andra affärer i Länna. I dag har det inte hänt mycket alls. I morgon ska det bli lite bättre väder så då kommer jag nog vara ute. Måste börja speja efter en present till gubben oxå som fyller stort om 2 veckor, får ta det nån dag efter JT. I morrn blir det nog en fika och en morotskaka med döttrarna. Hade Daisy här från Lör-Mån och det livar upp, dels kommer man ut på promenader och så är hon ju såååå go. När Håkan kom så öppnade han brevlådan och sa voff så Daisy stutsade 2 meter in i v.rummet och sen vågade hon inte hälsa på honom på en bra stund, när hon gick mot honom så vände hon när det var nån meter kvar, läääääskigt som attan, men det gick över efter ett tag, men stackars lilla vad rädd hon blev. Nä nu blir lite softich innan slafen och läsning. kram kram


En lugn promenad.

Fick det bli i dag efter att ha varit sjuk i en vecka med huvudvärk, halsont och feber. Mötte upp Jessica och Daisy.. lekte lite och åt varsin glass (Daisy fick en egen) he he. Det var tufft att röra på sej när man har varit sjuk.. det var tungt att andas och anfådd efter bara några steg. Nu är det återhämtning som gäller. Må gott. kram kram.

Brunråtta

Klarar knappt av att ens se dom på bild!!




Några såna här VIDRIGA djur har jag sett utanför ett par gånger på kort
tid också. Får verkligen gåshud av dom här. uäck.

Pippi


                                        NÖTSKRIKA!



Den här vackra fågeln fick jag se sitta och putsa sina fjädrar i trädet utanför,
det är så kul när man får se annat än kråkor och duvor.
Annars händer det inte så mycket här, har vart risig sen i tors med huvudvärk,
halsont och lite feber. Vindarna verkar vända nu vad det gäller vädret, så
vi få hoppas på lite mer solsken. Regnperioden kan väl vara över nu.
Carpe diem!!

Sommar sommar sommar

Ja det här är verkligen SVENSK sommar, först håller man på att bokstavligen DÖ av värme över en vecka och sen blir det kallt och grått och då blir man trött,  irriterad och rastlös. Svårt att vänja sej med det precis som vid första halkan, hm. På tal om annat så tänkte jag skriva lite om jobbtorg, men hallåååå vad är detta för påfund!? att gå dit en timme varje dag för att söka jobb som man lika gärna kan göra hemma, kontrollbehovet över människor i Sverige har ju verkligen gått över styr, snart får man väl knappt skita innan dom ska veta det oxå. Ansök INTE om semester om du lever på Soc för sååå snälla är vi inte fick jag till svar, så du kan inte resa någonstans trots att du har en dator och kan söka jobb för du MÅSTE gå till jobbtorg varje dag. Så ni som har ett arbete HÅLL HÅRT I DET. Nä nu har jag fått gnälla lite ( är ju i den åldern..thihi) så nu är det Lotta på Liseberg som gäller. See ya!!

RSS 2.0