Skratt förlänger livet.....

Fick till slut tag i svärmor i går och det hade ringt sååååå många och så hade hon vart på bingo på dan och vann 2 gånger. Sen var jag och Håkan runt och kollade efter en peidistal som vi tänkte köpa till henne i present, vi var på Mio men där hade dom bara vit. Sen gick vi in på Eurostore och shoppade lite och Håkan köpte ju givetvis en pruttkudde i litet format. Åkte också förbi thaiaffären och inhandlade lite där. Hem och käkade fisk för gång nr 2 för dagen både för mej och Håkan. Sen var lekstunden ett faktum, och jag som tycker pruttar är ÄCKLIGT men dom här luktade ju inte och vilka sound man kunde få till, vi skrattade så tårarna rann. Det var länge sen och helt befriande. Jag älskar att skratta så. I dag var jag på JT och tog en prommis hem. Tog ett bad med en badbomb, mysigt! Sen började jag förbereda maten som straxt är klar som blir thaiwok med jasmineris. Senare blir det nog en lite shoppingsväng för det ekar i kylen här. Må så gott och glöm inte att skratta!!!!


Trevligt!

Har haft huvudvärk och vart skittrött några dagar och inte kommit upp till JT. Börjat träna lite smått och kör avslappning så kanske det blir bättre. I dag ringde Cissi och ville bjuda mej på lunch i Farsta så vi åkte dit och åt fisk (jättegott) sen gick vi runt lite och kollade, jag köpte en mössa och 10 par strumpor, hade ju lite pengar på ett presentkort så det var ju bra. I dag fyller min svärmor 90 år men hon vill visst inte svara i telefon. Vi ska fira henne nån sön framöver här hos mej med dom närmaste. Hon orkar inte med nåt stort baluns. Nä nu ska jag träna lite och kanske lite meditation innan det är dags för middagslagning, hm undrar om det ordet finns i ordboken, låg konstigt på tungan. Ha en bra kväll och ta hand om er!!! Kram kram.


I brist på annat...

Nämn något som gjorde dig glad idag: Håkans Mamma Ingrid.
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov
Vad gjorde du för 15 min sedan: Dammsög
Det sista du sa högt: Hej då.
Det senaste någon sa till dig: Hej då.
Vad har du druckit idag: Vatten
Vad var det senaste du åt: Gröt
Vad var det senaste du köpte: Soppa
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun
Vad är det för väder hos dig just nu: mörkt och kallt
Godaste glassmaken:
Kola
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja
Sover du tungt: Japp
Drömmer du mardrömmar: Ja ibland.
Trivs du med ditt jobb: haha, om man ändå hade ett
Favoritklädsel: svart
Vad gör dig glad just nu: Att jag snart ska gå och handla fredagsgottis.
Vad ska du göra härnäst: Handla
Höger eller vänsterhänt: Vänster
Humör just nu: Ganska bra, lite trött
Favoritgodis: Choklad
Kläder just nu: Svarta brallor, svart tröja.
Hur många kuddar sover du med: 2 och en kramar jag.
Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska
Vad är viktigast för dig: Familjen.
Är du kittlig: ohhhh yeah
Snarkar du: Ja
Stjärntecken: Tvilling
Äckligaste insekten: Bärfis
Stökigt eller välstädat: Välstädat
Längtar du mest efter just nu: Middag.


Nu är det höst.....

och jag är trött. Tänk om man vann en miljon eller två då skulle jag resa till Maldiverna några veckor och bara ligga och lata mej i den fina vita sanden med en drink i handen. Snorkla och se den underbara värld som finns under ytan och bara vara ett med djuren därunder. Sen skulle jag ta en tripp på nån eller några veckor till Island där jag skulle titta på naturen. Sen bär det av till nån stam i Afrika där jag ska leva som dom bland vilda djur. Sedan åker jag hem till mitt nybyggda hus en bit utanför ´Stockholm där jag hämtar andan innan jag åker vidare till Japan och avnjuter deras fantastiskt goda mat och kultur. Jag avslutar resan i Thailand där jag solar, badar, shoppar och tar dykar certifikat. Jag ger givetvis mina barn 100,000 kr var och blir fadder till halva jordklotet så hela världen mår bra och har mat på bordet varje dag!! En lite dröm saga.





Inget speciellt

har hänt så jag lägger upp lite bilder istället!!





Rensningsryck.

Jag och Jessica började rensa ut skor i förrgår ca 4 papperskassar. Idag vart det kläder, gamla linnesaker som gardiner,dukar.m.m. Skönt när det är gjort så man får lite mer plats för nytt skit att stoppa in i alla vrår. Annars har dagen bestått i JT, svabbat, dammat, läst. Nu är det tv som gäller. Bye bye.


RSS 2.0