Hallåj

Ja det har inte hänt så mycket på sista tiden därav inget bloggande. I måndags var jag och gjorde ett arbets EKG och hjärtat mår bra! Cissi körde mej dit och så åt vi lunch tillsammans efter det. På kvällen hämtade vi Jessica från hennes praktik och hon har haft det jättebra och ville absolut inte åka hem. I Tisdags var jag hos läkaren och snackade lite KOL och jag fick starkare bricanyl och remiss till lungröntgen. I dag var jag och gjorde röntgen och snart ska jag till tandläkaren för att det ilar i en tand. Nä nu ska jag göra nåt! bye bye

Nu är det fredagsmyyyys!!

Jaa mina bloggläsare om jag nu har några, antingen äter ni inte middag eller så läser ingen min blogg. Jag får nämligen ingen respons på vad ni äter till middag så det här kanske inte var nåt bra koncept. Provar i alla fall nån dag till och ser om det rasslar till i kommetarskorgen. I dag gjorde jag Sushi. Trevlig helg!!!


Dagens!

Bestod av lite rester från i går, köttet och såsen men i dag gjorde jag blomkålsmos och hade soltorkade tomater samt stark pepperoni. Var på JT på morgonen sen har jag legat på soffan hela dan med lite feber och huvudvärk som jag får så där 2-3 gånger per månad. Skulle ha gjort arbets EKG i dag med fick lämna återbud för andra gången. Ska dit på Måndag i stället, hoppas jag är frisk då. Saknar Jessica jättemycket, hon har vart borta i 4 veckor nu, men hon kommer hem på Måndag. Nä nu blir det soffan igen. kram kram.


Gokväll i stugorna!

Tack för era kommentarer men ni glömde en sak!! Att tala om vad eran middag bestod i. I dag bestod middagen av benfri fläskkotlett, sås av skyn och ädelost whiskey, och grönsaker. mums. Dagen har i övrigt har varit helt händelselöst så det finns det inget att skriva om. Trevlig kväll.



Hej gott folk!!

Jag tänkte kanske börja skriva vad jag äter för middagar och kanske en bild. Låter det intressant? Jag har snöat in på samma matlagning under en lång tid så jag skulle vara glad om ni som läser min blogg kunde slänga in en kommentar på vad ni har ätit så man kan få lite inspiration att göra lite annan mat.
I dag slängde jag ihop kycklingfile, vatten, fisksås, ostronsås, röd currypasta, sambal oelek, koriander, broccoli och tomat.



Grym.

http://www.youtube.com/watch?v=BMYXlH0-r5M

Skogens guld!

Jag måste bara berätta att min underbara väninna har inte en utan två gånger under kort tid kommit förbi mej med kantareller. Hon är ju för go det bruttan och vem vill inte ha skogens guld. Tack vännen! Du är guld värd.. he he.

Äntligen!

Har jag fått svar på spirometrin (lungfunktionstest) väntade "bara" 2 veckor på det. Det är inte så kul när man har svårt att andas och blir anfådd så fort man lyfter arslet från soffan. Men jag fick svaret att jag ligger på gränsen till KOL, alltså jag hade 72% och vid 68 % har man KOL. Jag fick bricanyl (det hjälper lite grann) Det var väl straffet för att varit storrökare i nästan 30 år, men slutade för 4 år sen. Alltid nåt. Att inte kunna andas är ingen hit kan jag tala om för er som läser min blogg och är rökare.  Dagens middag blir nog sushi för min del, sååå gott!! Sent i kväll kommer Cissi hem från Spanien så henne ska jag minsann träffa i morgon. Får se om jag hinner med att besöka Jessica också på hennes praktik eller om jag tar det nästa helg. Nu ska jag kolla en rulle och sen hänga tvätt. Sen blir det att "baka" sushi. kram kram och trevlig helg. P.s. skriv gärna nån kommentar, det är så tomt i dom fälten.

Förbannad!!

Vad är det med läkare i dagen läge? Jag var och gjorde en spirometri och EKG för 12 DAGAR SEN, ringde i torsdags och ville ha svar på spirometrin, då sa dom att han inte skulle vara där på fredagen och att spirometri apparaten var trasig, så jag skulle bli uppringd i går, ringde 16.50 och frågade varför han inte hade ringt och då säger hon, hm det står att du ska bli uppringd på ons, men jag säger till honom att ringa dej i morgon. I dag ringde han och sa att spirometri apparaten var trasig igen och bad att få återkomma i morrn. Jag svarade att det är ganska jobbigt att andas och jag har ont i brösten och lungorna så jag vill gärna ha svar så fort som möjligt. Då svarar han: men om du har svårt att andas så måste du ju ha medicin och om du har ont så måste jag ju undersöka dej, men HALLÅ du undersökte mej och gjorde ju EKG och spirometri för 12 dagar  sen (vadå noll koll)och nu vill jag ha svar och e.v.t. medicin. Fick även remiss till arbetsbelastning men jag vågar inte göra det förrän jag har fått svaret på spirometrin eftersom det är lungorna som besvärar mej. Blir sååå trött.. lite gnäll bara. Skönt att får göra det också. ;-) kram kram.

Hallå där!

I går var jag och hälsade på Jessica igen, hon trivs och stället är helt ljuvligt, inga bilar ingen stress, lungt och skönt. Skulle verkligen kunna bo så och förstår att hon trivs. Hälsade på lite hästar och så åt vi lunch som vi hade handlat med oss (rostbiff & potatissallad) På vägen hem åkte vi till Vega och inhandlade lite Thai & Japanska ingredienser och sen hem och gjorde sushi. mums. Såg en inte allt för bra rulle på kvällen (the killing room). I dag gick jag inte i väg till JT för jag har svårt med andningen och har ont i lungorna (ska får svar i dag ang. spirometrin) Så  i dag blir det lugnt och stillsamt.

Här bor Jessica nu!! (praktik 5 v)


Klockren!!


Saknar!!!

Gud vad jag saknar mina barn!!!!!!! Jessica är på praktik i 5 v och Cissi är i Spanien 11 dagar. Cissi åkte i söndags och jag längtar redan jättemycket efter henne. Längtan efter barnen blir bara starkare och starkare ju äldre jag blir verkar det som eller så är det för att BÅDA är borta samtidigt. Dagarna ser ut som vanligt annars. Går till jobbtorg mån-tors. Tvättar, städar, kollar på tv, läser, löser korsord och surfar. Nu ska jag hänga tvätt och sitta och njuta en stund av det vackra vädret på balkongen. Må så gott därute. Kram

MINA VACKRA DÖTTRAR!!!



Helgen

Har bestått i att hjälpa Cissi i sitt nya hem lite grann och så var vi och hälsade på Jessica på hennes praktik i Lördags och hon bor helt underbart, vi var och käkade på nån kvarterskrog typ och tog en glass efteråt. I dag var jag och Håkan och fikade hos Cissi och även då var jag på lite saker som "jag" tyckte att vi kunde fixa så det var gjort (hönsmamma kallas det visst) lite bilder från helgen nedan.. kram kram.

DÄR BOR JESSICA 

RSS 2.0