Snart är det dags...

Börjar praktiken på en förskola i Årsta på måndag, beslutet från AMS var inte klart och jag vart dålig så måndag passade bra. Började i söndags med halsont och huvudvärk, men idag känns det redan bättre, så om det stannade här eller om det är lugnet före stormen återstår att se. I söndags kom Cissi och Crille förbi med en förskottspresent till mej och Håkan, en soda stream, verkligen behövligt här hemma eftersom det går åt flera liter vatten om dan så vi spar både pengar och släp från affären. Nu till något helt annat, jag känner mej så sjukt maktlös och handlingsförlamad när det gäller min yngsta dotter Jessica som inte mår bra, hon säger att hon inte vet varför hon mår dåligt och det gör det hela ännu svårare. Jag tror att det kan bero på att skolan slutar snart och det är dags att börja söka jobb, alltså att vuxen livet börjar lite mer på allvar. Det sista jag vill är att mina barn mår dåligt för då mår jag dåligt och känner mej misslyckad. Jag hoppas att allt löser sej till det bästa och att hon förstår att hon måste prata om hur hon mår så man e.v.t kan göra något åt det, om inte annat lätta på bördan. Älskar mina barn mest av allt och vill bara att dom ska må bra. Om det är någon som har något förslag på vad jag ska/kan göra för henne mer än att prata så får ni gärna skriva ett inlägg eller slå en signal. Massa kramar och njut av våren!!

Lite av varje..

I går var jag och Jessica på hundsim. I dag var jag med Cissi på sös för hon har haft ont i hjärtat i 3 dagar men det var ingen fara. Jag har varit sjukt trött några veckor och har haft lite huvudvärk och mitt socker har varit för högt så nu ska jag dubbla dosen på medicinen, hoppas jag blir "lite" piggare. I Tisdags var vi på kalas hos Cissi för hon har fyllt 22 år och det var trevligt, hon hade bullat upp duktigt, men gott var det. Nä nu ska jag straxt äta om Jessica kommer hem från stallet nån gång. Det blir pangasus med paprika & chili creme fraiche och potatis. Må så gott därute..

Veckan...

Har bestått i JT och i onsdags var Farmor och Molly här och hämtade hunden och fikade, Cissi var oxå här. I går var vi och handlade lite påskmat och Jessica och jag tömde resten av hennes saker hos Pappa eftersom hon nu ska bo helt hos mej. I går såg vi en film som heter Funny people med Adam Sandler, den var ok. I dag ska vi hälsa på Ingela med familj och Isaac ska få ett påskägg. I morgon kommer Håkans mamma hit och äter lite påskmat med oss. Jessica hittade lite foton hemma pappa så jag bifogar några bilder som jag tyckte om. Glad påsk!!!!!!


RSS 2.0