Äntligen klar..

Med städen i gamla lägenheten, så sköööönt. Har även lämnat tillbaka nycklarna. Så nu kan jag fokusera på att få mitt nya hem som jag vill ha det! Annars har det inte hänt så mycket. Har vaccinerat Tussen 2 ggr nu så nu är det 1 år till nästa gång. Ska köpa ett sele till henne och börja gå ut lite med henne så hon får lära känna området lite innan det är dags för henne att gå ut själv. Vi ska först kastrera och ID.märka henne i feb-mars, sen ska hon få gå ut och ha skoj. Har vart lite hostig några dagar och nu har jag fått huvudvärk och känner mej risig, det är tur att det kommer nu så kanske man är frisk i jul. Nu är det lunch tajm. Bye bye.

Fy faan....

Säger jag om flyttstäd, har hållt på i flera dagar nu och jag är helt djävla slut och jag ser inte ljuset i tunneln ännu. Helt djävla galet jobbigt. I dag tog jag 30 sidor fönster och lister, dammsög och skurade sovrummet. Nu är det vardagsrumsfönsterna, spisen, golven och lister, dörrkarmar kvar... Kör mellan 2-4 tim om dan men i morrn kommer jag nog inte orka, har ont i armarna. Sen är det ju lite saker kvar i lägenheten som måste bort innan jag kan köra klart helt. Ska bli underbart att lämna nycklarna. Hoppas bara att jag hinner innan jul. Som tur är blir det inget julklappsköp detta år. Nu blir det en smörgås för man måste visst äta oxå! :/  Ha det bra därute!!

Nyheter!

Nu är jag installerad på nya adressen och allt har gått över förväntan, flytten gick jättebra och snabbt. Packade upp allt på 2 dagar så nu är det bara lite småsaker kvar som gardinupphängning, inhandling av sängbord, sänglampor och databord. Kissen tog flytten galant också och det känns skönt. Här är det gasspis och det är lite ovant men det går med lite övning. I Mars ska jag (om jag kommer in) börja läsa till administratör på distans/heltid. Det ska bli jättekul. Julen närmar sig, men det blir inga julklappar detta år för jag fick ju betala dubbla hyror den här månaden, men det är alla införstådda med. Men liten julmiddag ska jag allt ha! Nu är det dags att krypa ner och läsa men nu har ni fått lite update. Carpe Diem!

RSS 2.0