Kolla in....

www.asklund.blogg.se  och ett gott skratt förlänger livet.. Jaa gud vad taskig man kände sej men när man börjar skratta så där hysteriskt så gååår det inte att sluta.. I går var det bara chill med lite choklad och lets dance. Ikväll blir det chill med chips och dipp och melodifestivalen.. Första dagen på 2 månader som jag känner mej lite bättre, 4.e dagen på "ena" pencelinkuren.. skööööönt. bye for now. Take care. Carpe diem.

Gubbilubben ligger hemma och är sjuk.. krya på dej älsklingen min!!!


Det är mycket nu.....

Var hos läkaren och visade upp köteln i dag efter 10 dagars pencelinkur och han tyckte att jag skulle fortsätta 6 dagar till eftersom den fortfarande vätskar och är lite inflammerad. Han skickar en remiss så jag får operera bort den. Sen har jag ju haft det jobbigt med bronkit i 2 månader varav 16 dagar med cociliana och acetylcystein och det har inte blivit bättre så han lyssnade på lungorna (även en praktikant) och det lät INTE bra, så då fick jag pencelin för det oxå.. så nu är det 2 olika pencelinkurer + lite annat... faan om det inte ska bli bra nu då!!!!! I dag kommer i alla fall Jessica hem från praktiken och det ska bli kul att träffa henne igen fast det bara är drygt 2 veckor hon har vart borta, men nu är ju Cissi i Thailand så jag har vart utan båda tjejerna ett tag. Nä nu ska jag svabba lite.. bye bye..

Snart Mars.... Jag ser en ljusning!!!


SNÖ!!!!!!!!!!!!!!

Trött på eländet, nu räcker det!! Annars har det inte hänt så mycket, köteln vätskar forfarande, bronkerna låter som en kaffebryggare, käkar pencelin, cocilana, acetylcystein.. Barnens farmor är på sjukhus och dom vet inte vad felet är ännu så jag är hundvakt dagtid, eftersom jag inte kan ta mer än 5-10 min prommisar p.g.a lungorna. Så hon får åka hem till Denny och Jenny på kvällen så hon får en lite längre promenad. Vet inte om hon känner av att det är nåt med farmor för hon verkar lite orolig och har svårt att koppla av.  Nä nu ska jag ta en sväng med voffsingen.. bye bye..

Trött....

Vet inte om det beror på inaktivitet eller pencelinet.. men jag är sjukt trött. Har vart hemma tis, ons eftersom jag helst inte vill ha byxor på mej. Men i dag kom jag iväg till JT och sen vart jag runt lite i farsta innan Cissi hämtade mej och vi åkte på hundsim. Kom hem vid 14 och käkade rester, thaikyckling. Till middag blir det köttfärslimpa, potatis, brunsås och lingonsylt, jag bara äääälskar det. I morrn ska jag nog vara hundvakt till 2 vovvar eftersom barnens farmor förmodligen måste in till sjukhuset, då hennes läkare misstänker en propp i lungan. Nä nu blir det soffan en stund innan matlagningen. bye for now...


För känsliga läsare - fortsätt inte!!!

Puh vad det här är jobbigt.. men nu känns det lite "lättare!" nu har köteln äntligen börjat läcka, kanske beror på att det var sjukt spänd i morse och sen sååååå. Jag är glad att det hände för nu känns det som det börjar vända när skiten vill ut. Jag blev hemma från JT i dag som ni kanske förstår ni som har fortsatt att läsa. Nä nu är det frukost och inspelat American Idol.. Kram kram.





Här nedan kommer några äckliga bilder så stanna här om du inte verkligen VILL se!











När jag vaknade såg den ut så här!    Ca 15 min senare så här!


Fräscht!!

Eller inte!! Var hos läkaren i morse och fick dunderkur pencelin, 3 ggr om dan i 2 veckor. Hoppas den försvinner fort för det är en satans smärta. Allt gör ont.. att gå,, sitta. Bäst känns det när jag får ligga ner med en alsol dränkt pads över eländet. Bjuder på en liten bild så ni kan tycka synd om mej.. Kram kram.


Alla hjärtans dag!

I dag sov vi länge.. efter frukosten åkte vi och handlade lite i thai affären i Länna sen till apoteket i Farsta, gick runt där lite en stund. Var och handlade lite gottis till kvällen. På eftermiddagen kom min söta och rara dotter Cissi hit med blommor och varsin godisask som ni ser på bilden nedan.. så gulligt. Vi har precis ätit sushi och senare blir det en semla också.. ;-) Nu ska jag lägga mej i ett bad och sen se blåsningen! kram till alla som ligger mej varmt om hjärtat!! Ni vet vilka ni är.


Plugga!!

Nu har jag bestämt vad jag vill göra.. orkar inte leva på soc och gå till JT varje dag så jag ska utbilda mej till barnskötare eftersom jag ÄLSKAR små barn, så det sätter väl igång i maj. I går var jag och Cissi och handlade lite på willys. Sen har jag fått tillbaka min inflammerade talgkötel i ljumsken för 3.e gången, jobbigt ställe och så ska det vara dränkt med asolsprit hela tiden så det måste vara inplastat. DET är lite svårt att göra själv men man får krångla lite så går det. Får väl gå och tömma den nästa vecka om det inte har lagt sej.. duktigt mycket var i den nu. Ska operera bort köteln sen när inflammationen är borta, orkar inte ha det där titt som tätt om den ändå inte behövs!! bye for now.

Sen i början av Januari....

Så har jag vart väldigt dålig, det började med en vanlig förkylning med lite huvudvärk och halsont, sen gav det sej på lungorna och har haft det rent ut sagt fördjävligt, svårt att andas, låter som en kaffebryggare när man andas och sen ca 2 veckor tillbaka har det varit överdjävligt med hosta oxå.. så igår gick jag till läkaren och sa att jag ORKAR inte ha det så här, fick cocilana och asetylcystein och började med det i går och mår redan mycket bättre. Har ju tagit full dos av bricanyl under 1 månads tid nu så det verkar som jag kan gå ner avsevärt med den. SKÖNT. Jag kan andas!!! Så p.g.a av detta så har det inte blivit så mycket bloggande eftersom jag inte har orkat eller kunnat "göra" nåt som är värt att skriva om. En sak har jag gjort under den här tiden och det är middag och bio på Heron med Håkan och Jessica, det vara trevligt men lite för stökigt för min del att äta där och filmen var inge vidare heller ( Men who stars at goats) men det var kul att komma ut och göra nåt i alla fall. Cissi har vart här och hälsat på oxå. Jessica åkte iväg på praktik i 3 veckor till Brolöten som ligger vid Sparreholm, jag hoppas att hon får en bra vistelse där. Ja annars har det inte hänt så mycket. Nu blir det lite lunch och lite farmande.. he he. Kram kram.

Lilla jag!!


RSS 2.0