Åland...

I torsdags åkte jag och Håkan på en ålandstripp. Vi började på en pub där vi tog 2 öl var sedan bar det ner till båten och där tog vi en till öl innan vi lämnade av väskorna i hytten. I väg på buffen och åt god mat och drack lite för mycket vin, så torsdagen var inte så kul. På fredagen satt vi på soldäck hela dan och hade jättetrevligt sällskap. Vi fick skjuts både till och från båten, skönt. På kvällen blev det sallad och pizza till middag, vi var ju ganska slitna. I dag har det mest varit soffan. Kom in i en dusch i alla fall. Lagat fläskfile med klyftpotatis och bea som jag fick äta själv eftersom Håkan åkte hem i dag och Jessica äter hos Pappa. Har även ätit lite jordgubbar och glass. Nu hoppas jag att det kommer sjuka mängder regn och massa åska så man slipper det här kvava och klibbiga vädret, inte kul längre. I morgon blir det städdag här hemma, sååå skitigt nu, säkert 2 v sen. Ska ju vara molningt och då får man passa på!!! Nu blir det tv.. bye bye!


Dagarna ser likadana ut....

Därför har det inte var något bloggade på ett tag här. Det är sol och bad på dagarna och på kvällen är det tv, dator och nån sallad eller smörgås. Orkar inte laga/äta varm mat i den här hettan. I går åt vi sushi :). I kväll köper Jessica med sej kantareller så det blir väl lagom att äta några kantarellsmörgåsar till allsång, när det har blivit någon grad svalare förhoppningsvis. I dag var gubben och jag på gålö och i morrn blir det årsta havsbad. Sen på tors ska jag till JT och läkaren, därefter blir det kryssning. Ha det bra! Kram.

Sol och bad.

Ja det har blivit mycket sol och bad, var på årsta havsbad igen i torsdags med tjejerna och Cissi bjöd på lunch igen, hon är för go. I går åkte jag och Håkan både till årsta havsbad och sweitzerbadet med det var fullt, så man måste vara där senast 11 för att få en plats, särskilt när det är helg. Vi var där vid 12. Så vi tröttnade och åkte till Willys och handlade i stället , vi åt medhavda lunchen vid willysparkeringen. Innan handlingen åkte vi till en bilverkstad i närheten och fick bromsbackarna bytta. Efter handlingen satt jag en timme på balkongen och Håkan var och hälsade på Hasse. Till middag vart det grillad kyckling och potatissallad. På kvällen var vi på Bandängen med Ingela och Isaac. Det var så roligt att se Isaac skutta runt i plastdammen, han stormtrivdes, helt underbart. På kvällen åt vi jordgubbar och glass, mums. I dag var jag och Håkan i Flaten och solade och badade. Kvällen kommer att bestå av grillning, jordgubbar och glass. Sommar m.a.o. Må så gott out there!! Kramis.


RSS 2.0