Nästan komiskt..

Man tycker att nu får det väl ändå var slut på åkommor. Dag 2 på örondropparna börjar det redan kännas bättre, jag vad händer då, jo jag kan knappt få ner varken mat eller dryck genom matstrupen utan att grina, magkatarr, ha ha ha. I går var jag och Cissi på årsta havsbad igen i 3 tim, hon bjöd på sallad som hon hade gjort med couscous, räkor, ägg, avacado och så åt vi jordgubbar, mys. Badade 2 gånger och nu är det lite varmare i vattnet, tippar på 18 g. I dag har jag tvättat ALLA fönster här hemma, men bara i Jessicas rum tog jag alla 4 sidor. Det är jobbigare än man tror, var helt sjöblöt efteråt. Resten av dagen ska jag spendera lite på balkongen och fixa fossingarna. Jessica ska på kryssning och kommer hem i morgon kväll så jag blir ensam här i kväll. Lite trist att det bara är skit på tv på sommaren men jag får väl roa mej så gott det går. Bye bye.

Aj!!

Som ni har sett tidigare så var jag ju och badade i havet förra veckan och doppade även huvudet och det ska jag tydligen INTE göra, inte första gången jag får ont i örat, denna gång var det hörselgångsinflammation, fick droppar som jag ska köra i 5 dagar 3 gånger om dan. Det gör galet ont. I går var jag bara hemma, satt på balkongen en stund. I dag ska jag till stranden med Cissi, men får skippa att doppa huvudet bara. Hoppas hon vill åka till havet, det är sån skillnad från en sunkig sjö! Vi får se. Bye bye.

Midsommar!

På midsommarafton hade vi en trevlig lunch här hemma, Det var jag, Håkan, Jessica, Cissi, Crille och Ingrid (Håkans mamma) vi åt sill och potatis, ägghalvor, lax, m.m. Sen fikade vi och efter det gottade vi oss med vaniljglass och jordgubbar. Dom kom vid 14 och åkte vid 18. Då gick vi ner till farstaängen och spelade kubb med Jessica och Tina, vi förlorade tyvärr. Sen gick jag och Håkan hem och spelade lite yatzy på balkongen. Gårdagen gjorde jag bara lite nytta i hemmet och på kvällen såg jag och Jessica en hemsk rysare som heter House of wax, riktigt vidrig! I dag blir det nog stranden för vädret är underbart. Kram gott folk..

Repris..

I går gjorde vi repris på tisdagen, fast utan hästbesök och nu med båda tjejerna. Helt underbart vid havet!!! Picknick och bad denna dag med. I dag var jag på JT och sen blir det en stund på balkongen innan vi ska åka och handla lite midsommar mat. I morgon kommer Håkans mamma hit på midsommar lunch och troligtvis mina barn också. På kvällen vet vi inte riktigt vad som händer, nåt förslag??


Årsta havsbad..

Dagen började med att jag gjorde en matsäck och sen åkte jag och Jessica till Tornado och kollade så allt var bra med honom, han är på bete nu vid dalarö, så vi passade på att åka ner till Årsta havsbad med våran matsäck och brassestolarna och hittade en helt EGEN strand!!! Folk har inte tagit semester ännu verkar det som. Det var så rogivande att ligga där och höra vågorna. Efter nån timme käkade vi lunch och sen sa jag.... nää du Jessica nu tycker jag att vi badar, och det gjorde vi. Det var askallt men när vi väl var i så var vi nog i ca 20 min, jätteskönt. Var där i 2 och en halv timme, och det räckte nog ser jag nu! Där märkte man ju inte nåt eftersom det blåste lite kyligt från havet. Nu knoppar Jessica och jag ska snart börja med maten som blir pytt i dag. Kram gott folk!!


Kalas...

I går hade jag kalas här, Ingela, Simon och lilla Isaac var här. Barnens farmor och kusin Molly, Jessica kom lite senare och Cissi, Crille och Daisy. Jag fick ett par harembyxor av Ingela med familj (hade önskat mej det) Av farmor fick jag ett sushi set och av Molly och hennes familj en blomma (löjtnantshjärta). Av Håkan fick jag ett balkongbord, bläck till skrivaren, knivset och 3 röda rosor. Vi fikade och hade trevligt och lilla Isaac var sååå förtjust i Daisy, det var härligt att se. På kvällen följde jag med Jessica till stan där hon köpte ett par ridstövlar. Sen tog dagen slut och även denna text......

Födelsedag och äventyr...

I Onsdags fyllde jag år och det började som vanligt med JT och sen kom Cissi och hämtade mej, vi köpte varsin sallad och jordgubbar som hon bjöd mej på, det åt vi på stranden. Fick blommor, soda stream och 2 behåar oxå av henne. Sen när vi kom hem så fick jag även presenter av Jessica, jag fick 2 st strandstolar och en kylväska. I går så var Cissi och jag på stranden ett par timmar efter JT och sen skulle jag åka med Jessica till Jakobsberg för hon skulle kolla i nån affär där, och jag var liiiite nojig eftersom hennes bil kokar när det blir köer.. och vi kom ju inte iväg förrän 14, och mycket riktigt, det var ju köer på vägen hem så vi fick stanna 4 gånger på vägen. Första stoppet åt vi på sibylla, andra i Frösundavik och gick runt, 3.e åt vi en glass i solna centrum och 4.e  vart det ett stopp vid karolinska. puh. Kom hem 18.30 och då bar det iväg till Farstabadet för att kolla på Stjärnsmäll, det var kul. Mycket sång. Det var lite kyligt. Lisa, min bästa vän var oxå där och efteråt följde vi med henne hem för hon hade köpt presenter till mej och jag fick även rabarber. Presenterna var jättefina, fick ett badlakan, lösnaglar och en jättesöt sak som ni ser på kortet nedan. I dag var jag på JT och skrev en ny jobbplan och sen hem och hängde tvätt och dammsög, känns som om jag ska bli sjuk, Jessica fick ju halsfluss i måndags och äter pencelin så risken är ju stor att jag oxå åker på det, men just nu känns det inte så farligt, men jag svettades som en gris och hade huvudvärk och var vimmelkantig, men i morrn vet vi!!!! Nä nu är det snart dags att laga lite middag, bacon, pasta, spenat, vitlök. mums!! Lägger in lite bilder på sista dagarnas händelser.. Kram kram.


Studenten...

Ja nu har minsta dottern tagit studenten och det är sååå kul när dom springer ut, och åker flak..m.m. Hon kom hem lite på sniskan men var såå glad och sa att det var det bästa hon har gjort i HELA sitt liv. Hon fick jättefina presenter och mottagningen var trevlig med god mat och glada människor. I går plockade vi undan lite och sen ägnades mesta dels av e.m. och kvällen av tv. I dag har vi vart runt och bytt till en annan stl på ringen och förminskade ALLA klockor (4 st). Nu har jag precis gjort potatisgratäng och skickat in ett lamm i ugnen så snart ska vi avnjuta en riktigt god middag. Sen blir det ett långt bad och tv resten av kvällen. Bye for now.


Mycket nu.....

Jag är sjukskriven den här veckan, hosta.m.m. Fick pencelin IGEN. Nog om det. Härom dagen var jag och gubben inne och handlade lite på vivo i Hökis, kom ut och hade fått 900 kr i böter fast alla står på torget nu när dom bygger om på Pepparv, han ska i alla fall överklaga. I måndags fick Jessica reda på att hon fick jobbet som hon vart och provjobbade på för nån vecka sen, jätteglad för hennes skull!! På Fredag tar hon studenten så det är mycket fix och don här hemma. På Torsdag ska Cissi hjälpa mej och åka och inhandla maten som vi ska ha. Drickat har Jessicas Pappa fixat. Ska bli så kul hela den dagen med utspring, god mat, glada människor och se vad hon får för presenter. Nä nu ska jag ut och handla lite och sen fixa fossingarna, städen är klar!! Lägger väl ut lite bilder från fredagen sen. Bye bye.

Skrattfest!!!

I går var jag, Håkan och Jessica på skrattstock på långholmen, dom är ju helt grymma stå upparna. Det var bland andra Özz, Jakob Ökvist, Tomas Oredsson, Kodjo... m.fl. Nästa år ska vi nog försöka vara där ganska tidigt så man kan ha med sej picknick. Det var galet mycket folk, men en härlig stämning. I dag blir det att lägga sej i gröngräset ett tag och till kvällen blir det grillning. Bye for now.

RSS 2.0