Veckan....

Berra fick en 2.a på ett glapp i vä styrled annars mådde han bra! Studentmiddagen var trevlig. Har fortfarande Daisy men nu börjar det bli lite jobbigt, hon är världens goaste men jag ÄR ingen hund människa, såå mycket hår överallt och så löper hon så hon skvätter blod lite här och där, hon skäller på nätterna när hon hör grannar och väcker en tidigt så det blir inte nån bra sömn heller. Får se om Jessica har henne i helgen hos Cissi och Crille ( I pappas lägenhet) eftersom dom bor där till den 4.e för att passa kissen. I dag fyller min äldsta dotter Cissi 22 år.. GRATT
IS älsklingen min!! Nä nu blir det frukost och sen lite nytta. Bye Bye!!!




Ja vad har hänt sen sist...

Jo jag har opererat bort talgköteln,, tog stygnen i dag, det var inte skönt kan jag säga.. op var mycket mer lindrigare men jag tog ju stygnen efter 5 dagar bara för att det ska läka underifrån, annars tar man stygnen efter ca 10 dagar. Inne på 2.a veckan på JT sen bronkiten. Sen i dag har vi Daisy eftersom Farmor är jättesjuk med lunginflammation och luftrörskatarr. Gubben har också varit mycket dålig,, med förkylning, diskbråck, diabetesen, axel och nu bihåleinflammation. På Ons ska jag och Cissi på Jessicas studentmiddag och i morrn ska jag med Jessica och besiktiga berra i Sätra. Håller tummarna.... Bye for now..

Brun....

Som attan kan man säga att Cissi var, hon, Jessica och Madde var förbi i går en sväng och vi fick lite presenter, Håkan fick 2 tröjor och jag fick 4 st bordstabletter med tillhörande glasunderlägg, tigerbalsam, foundation och 2 st ljusoljor. Vart jätteglad. Idag gav jag mej iväg till Jobbtorg efter 2 veckors sjukdom och fick vända i dörren för dom bygger om och öppnar igen på annat ställe nästa måndag. Dagen ska nog ägnas åt lite sol, helt underbart att sitta i v.rummet med balkongdörren öppen och känna den starka solen i ansiktet. Ha en bra dag ni som läser min blogg och till mina vackra barn: JAG ÄLSKAR ER!!! Ni är så fina och omtänksamma och jag är så stolt över er!!

Peppar peppar.....

Jag mår bra!!!!!!!!!!!!!!!!  så sista medicinen gjorde "DET". I går var Jessica här (hon bor hos pappa nu och vaktar kissen när han är i Thailand) vi kollade på bröllopsfotografen och käkade lite gottis.. filmen var bra. Idag har vi vart på kalas hos Ingela som har fyllt 25 år och där bjöds det på lite allt möjligt.. gott. Det var trevligt. Fick även leka med en 15 månaders bebis.. sååå mysigt.  Nu har vi käkat grillad kyckling med ris och currysås och ska snart kolla blåsningen. Hoppas även på ett samtal från Cissi som kommer hem från Thailand i kväll. Jessica hämtar dom på arlanda med sällskap av Cissi och Crilles kompis Madde. Bye for now.. Kram.

Åhhh hoppas......

Att det kommer att vända nu då för faaaaan.. trött på att ha det så här nu... året började verkligen INTE bra.. som ni nog har sett i bloggen bakåt. Är i dag inne på 8.e dagen på pencelinet mot bronkit och ingen förbättring så jag var hos läkaren IGEN och fick en annan inhalator och kortisontabletter. Jessica och jag var på visning i sköndal men jag vet inte om jag är så sugen på den.. fick inte den där känslan som jag vill få... JA den här vill jag ha. hm. Dessutom är det inflyttning om bara 2 v och det är liiiite svårt när man är sjuk. Jessica körde och även väntade på mej när jag var hos läkaren och på apoteket och nu har jag Daisy när hon är i stallet. Bye for now..

RSS 2.0