Igång!

I måndags började jag på START och ska vara där till mitten av nov. Min kol är inte bra, men jag röntgade lungorna i går och ska få svar på det i dag och e.v.t. fler utredningar. Jag var och tittade på en lägenhet i går som kostar nästa 2.500 kr mindre än min som jag fick. Jippi. Inflyttning den 1 Dec. Allt hjälp emottages tacksamt! På START sitter jag och förpackar Cederrots första hjälpen kuddar/lådor just nu, det är ganska kul och nåt jag klarar av med min kol. Nu ska jag städa, duscha och laga mat för att sen gå till läkaren kl 17. Ha det så bra därute!

Sös.

Var på sös i 5 tim i går, och dom hittade inga allvarliga fel så jag ska tillbaka till v.centralen nästa vecka och även göra en ny spirometri för läkaren trodde att min KOL kan ha blivit värre. Har jätteont i halsen också så jag börjar inte START förrän jag känner mej bättre. Bye bye.

Möte.

Har vart på möte på START där jag börjar i morgon. Det ligger i Skogskyrkogården och jag ska vara där 4 dagar i veckan mellan 9-14. Mår inte bra ännu så vi får väl se hur det går. Avvaktar några dagar till innan jag söker upp läkare igen, har 3 dagar kvar på antibiotikan. Skickar en länk för er som är intresserade av vad jag ska pyssla med i 8 v framåt. http://www.stockholm.se/Arbete/START---arbetsmarknadstjanster/ 

Min KOL tar KÅL på mej...

Heeeelt slut, anfådd av att byta rum t.o.m... men nu har jag vart hos läkaren som lyssnade på mina lungor och skrev ut både antibiotika och kortison + att jag ska höja dosen på symbicorten, och ger det sej inte så kan det ha hänt nåt med lungorna så vi får hoppas på det bästa, brukar bara ta några dagar så känns det bättre om det är nån infektion, är det nåt allvarligare så kommer ju inte det här att hjälpa, så på tors, fre vet vi. Ja det händer inte så mycket när man mår så här så nåt mer att skriva har jag inte. Mors och goodbay!!

Tröött..

Jag har varit trött jättelänge nu, sover 12-14 tim per natt. Har även haft lite jobbigt med min KOL men nu ska jag till läkaren den 14.e och kolla om det kan vara det eller min hypotyreos som spökar. Trött, harklar mej, huvudvärk och orkeslös. Har inte tränat på 4 dagar nu så i dag ska jag cykla. Har bakat grahamsbröd i dag, gott. Nybakat bröd med smör är ju sååå gott. I kväll börjar Idol, jippi. Synd bara att man inte har nån att titta på det med eftersom min gubbe inte gillar det. I dag blir det bara rester, gubben ska hem så det får bli så. På fredag kommer min minsta hem från Enköping, hon kom ju aldrig helgen som var så det ska bli kul att få se henne. Ska väl snart åka till henne oxå för att se kissebebisarna som kom för några veckor sen, för nu börjar dom ju ta form och börja få lite personlighet. Förstår inte att det ska ta sån tid att få komma till en visning, lägenheten jag väntar på att få se slutade att annonsera den 15 aug och har fortfarande inte fått komma på visning, tröttsamt. Måste även passa på att gratulera till min äldsta dotters fasta anställning!! Bra där! Nä nu ska brödet ut ur ugnen och jag ska sätta mej på cykeln. Ha det så bra därute.. Kram kram.

I dag kom Cissi hem...

Ja i dag kom Cissi hem från Spanien som hon har vart i 11 dagar, hon kom förbi här och fikade och snackade lite. Skönt att ha henne hemma igen. Den 25.e började jag träna lite smått igen, cyklar och kör hantlar. Riktig skönt. Cyklar bara 20 min än men det lilla varje dag gör skillnad i alla fall i måendet, men har bara gått ner 2 hg.. ha ha.. Men bättre än ingenting. Den 20-e ska jag börja på arbetsprövning, det ska bli intressant. Annars ser dagarna likadana ut, jag går till JT, städar, tränar, surftar (datanörd) På kvällarna är det tv. Jag kollar efter lägenhetsbyten för nu är det akut, måste hitta nån med lägre hyra snabbt. Men jag har 3 st på gång. Saknar min minsta dotter som jobbar borta i Enköping. Fast jag ser henne varje helg så kan längtan bli jättestark emellanåt. Men jag är så glad att hon trivs! I dag bakade jag kanel och vaniljbullar, det är inte ofta men jag fick ett ryck och så skulle ju Cissi komma förbi ;). Tyvärr hade jag inget pärlsocker så dom vart inte så söta. Nä nu ska jag flytta min lekamen till soffan och kolla finalen i Fångarna på fortet. Må väl därute. Carpe diem!!

RSS 2.0