21 Feb.

Hej gott folk. Nu är det ett tag sen igen men det händer inte så mycket så därav väldigt glest mellan gångerna. Jag jobbar på med min praktik på en stadsdelsförvaltning och det går bra. Tussen ska kastreras den 8 mars, spännande! I Lördags kom Cissi hem så hon och Crille var här och hälsade på och tog en fika. I söndags var Ingela med familj här och fikade och lilla Isaac hade jätteskoj med Tussen, han kröp runt och jagade henne hela tiden. Tussen tyckte nog att det både var kul och lite läskigt. Hon är ju inte van vid barn. Just nu känns det som jag håller på att bli sjuk, ont i huvudet och halsen så vi får väl se vad det blir av det. Ska ju ev.t börja plugga i mars om jag kommer in, och i dag fick jag ett mail att jag måste skicka in betyg på svenska och det är INTE kul att behöva skicka in mitt slutbetyg, bara 1.or och 2.or!! men men svenska är väl det jag är bäst på. Nä nu ska jag krypa ner i soffan en stund. Carpe diem!!!!!


Tisdag!

I helgen har det inte hänt så mycket, var och shoppade lite på rusta och var förbi Cissi och sa hej då på 12 dagar som hon är på teneriffa med en brukare.
Nu är jag inne på 2.a veckan på praktiken och det går bra! Håkan har köpt en planka till Tussen nu så snart är det dags, hon ska bara kastreras först.
Gud vad jag önskar att jag vann pengar så jag kunde åka till solen och bara vara.
Tror att jag skulle åka till Australien eller Afrika, bara glida runt i Afrikas djungler och kolla in vilda djur, coolt. Börjar intressera mej för olika stammar oxå, har sett på ett program där en kille åker runt och besöker olika stammar och det verkar hur kul som helst.
Men först måste jag som sagt vinna storkovan men till middag i dag blir det thai-tigerräkor med risnudlar, mums.

Helgen..m.m.

I Lördags var jag och Håkan hos Ingela med familj och fikade, fick även med oss lite gott från Egypten, kryddor, ost, hommus. I söndags tog vi en promenad till farsta och åt sushi och en promenad hem. På kvällen var vi hos Cissi och Crille och Jessica och käkade kräftor,.m.m och spelade ett jättekul spel. I går var jag på möte/intervju på en stadsdelsförvaltning som jag ska praktisera på fram tills jag börjar plugga den 21 Mars. Jag ska plugga till administratör. I dag var jag på AF och lämnade in lite papper och även till soc. Allting går bra med kisse och snart ska hon kastreras för att sen få gå ut i slutet av mars om hon vill/vågar. Nu ska jag äta lite lunch och sen ha lite fotvård. Hörs och syns!

RSS 2.0