Ja sa just det att det är måååndagmorgon!!

jepp, då var det första arbetsdagen efter 5 v sem, om det kändes?!,, njaa inte förrän jag kom hem för att inte tala om i morse när klockan ringde.. burrr vad läskigt, men men, man hade ju jämt skägg hela dagen så den gick ganska fort, läste lite post när jag kom hem,, surfade lite på nätet, på t,e.x. Statoil för att kolla priser på hyrbil för att få hem en Soffa någon dag denna vecka. sen vart det en väldigt enkel middag "findus" fiskgratäng, duger. I morgon ska jag på möte med Facket så då får jag lite lite sovmorgon, det är man tacksam för!! nä nu ska jag plocka ur diskmaskinen och sen slänga mej på soffan och glutta lite på tv.. kramizar från mej.

Full rulle sista sem,veckan!

jaha ja, då var det ett tag sen jag skrev, har hänt lite sen dess, har varit och lyssnat på blues på Fåfängan men en ordenligt pubrunda först, det var trevligt. Sen har vi varit på en Ålandstripp och det var jättekul oxå, satt på däck och lyssnade på musik, härlig stämning, vart nästan lite rörd. Sen har min bror Ove varit på besök med sin familj, så då var vi på en liten pubrunda och Thairesturang, min dotter Cissi var oxå med och käkade mat, (min lilla är i Bulgarien) men sen åkte hon hem, hade jobbat och skulle upp tidigt dagen efter, vi gick och tog oss en irish till och sen åkte vi hem, så det vart ganska sparsamt den dagen, (skönt). Har bott hos Håkan sen i Tors och det har varit ganska skönt att byta miljö ett tag, Brorsan m familj har lånat min lägenhet, och som tack för lånet så bjöd dom stort på stan i går, tackar så mycket för det :) nä nu blir det att slappa resten av dagen och morgondagen, för på Måndag drar vardagen igång igen efter 5 v semester.. puh. kram alla nära och kära.

Zzzenamozz!!

Jaha ja, det var ett tag sen, men det har ju varit vackert väder ett par dagar och då är man ju inte hemma precis!!! Gubben och jag har varit på Gålö 2 dagar på rad och badat i havet, (16 g) brrrr, meeeeeeeen vilken skillnad ändå på sjöar och hav, helt underbart. Har vart och lekt i parkleken med mitt plastbarnbarn och det var oxå jättekul, övningskört lite med min dotter. Idag har hela tjocka släkten vart här på middag och det var oxå trevligt, mycket ståhej runt Isaac som bara är 14 månader, helt fantastisk liten grabb, ja vi grillade kött och åt potatisgratäng till det och till efterrätt vart det glass och bär. Nu är jag väldans trött och lite ont i halsen (har haft det 2 dagar) kanske beror på det kalla vattnet, vem vet. I torsdags var min älsta bror här med sin fru och hälsade på ett par timmar innan det bar av mot Riga med Tallink från värtan, det var oxå kul att träffa dom trots att det bara var ett par veckor sen vi var där, oxå en snabbis efter sommarland. På Ons bär det av på Ålandstripp men gubben, min minsta dotter åker med en kompis och hennes päron till bulgarien, så kommer Ove med familj hit och bor i min lägenhet från Ons-sön och jag och Håkan bor hemma hos honom då i Huddinge, näää nu har jag skrivkramp, nattii natti.

Golfmästaren!!

Hej, Måste bara skryta lite, vann över min kille i dag i minigolf, jag gick runt på 35 slag som jag tycker var ganska bra. åkte runt lite i västertorp,mälarhöjden m.m. och mindes ungdomstiden lite,, framförallt min kille som höll till där vid den tiden. Själv höll jag nog mest till bland raggarna på Sveav/Kungsg. I går gjorde vi lite nytta med bilen som verkligen behövde lite omvårdnad, torkade invändigt och dammsög, och rutornas in och utsidor så NU SER VI VART VI KÖR, jippi, nu ska jag umgås en stund med min dotter innan hon kryper ner i kojen för att gå upp och några timmar och jobba IGEN, gud vad hon jobbar, hinner inte se henne knappt, men det är jättebra! alltså att hon jobbar. natti natti, ses nån annan dag.. / the winner for today.

Aj Aj Aj!!!

Hej, I går var jag magsjuk. det var ingen höjdare, vet inte om jag blivit smittad av min dotter som var magsjuk 2 dagar innan, I dag vaknade jag sent igen och regnet det bara ÖSER ner, trist, ska i alla fall ta paraplyet och gå ut en sväng, tog en prommis i går kväll också. det var ganska skönt, det är tråkigt att bara sitta inne hela tiden, sitter och funderar på att dra iväg bara, typ till London eller nåt och bara strosa runt ett par dagar, får se vad som händer, ja ja det ska bli finare väder nu säger dom som vet, men jag vet inte riktigt om jag litar på det förrän jag har sett det. bye bye.

Jippi!!!

Nu har jag äntligen en diskmakin installerad,, guuuud vad skönt, nu behövs det bara diskas kastruller och stora saker, nu ska jag dammsuga och svabba, man får passa på när solen lyser med sin frånvaro, men det ser ut att bli lite finare trots allt. hej då så länge.

JIPPI!!!!

Idag ringde dom från stockholmshem och ska installera en ny kran i köket, så jag äntligen kan börja använda min diskmaskin, jippi, dom kommer i morgon kl 11, GUD SÅÅÅ SKÖNT, har diskat för hand i nästan hela mitt liv (och det är länge det) så jag har ställt maskinen på plats och skurat ur under diskbänken (blä), för han ska ju dit och skruva i morrn, så man vill ju inte skämmas. Tog en prommis till Gubbis och lämnade in filmer och shoppade loss på Apoteket för nästan 350 kr.. puh. har löst lite korsord och nu ska jag sätta fart med maten som blir ostfyllda kycklingfileer inlindade i bacon med bakad potatis, så Jessica blir nog glad när hon kommer hem.. bye bye så länge.

Och regnet det bara öser ner!!

Hallojsan, ja i dag har jag verkligen haft en helt värdodag,, alltså skittråkig, har varit jätte trött, (blir det när det är sånt här väder) har bara suttit vid datorn eller glott på tv och ätit, men i går såg jag 2 bra filmer med Jessica och Tina, det var trevligt. Min älsta dotter Cissi ringde och hade kommit hem från Power Meet i Västerås, skönt att hon kom hem helskinnad, hon hade haft kul (men lite för mycket alkohol tror jag?) men men hon är ju 19 år så man har ju inte så mycket att säga till om även om man kan ha åsikter. I morgon hoppas jag att det blir fint för jag är trött på regn regn regn,, allt kostar ju pengar då om man vill göra nåt, annars är det bara att lägga sej på stranden och sola och bada så är man nöjd, HELT GRATIS. ja ja nog om vädret, nu ska jag spela lite Majong (Mitt tidsfördriv) kram och natti natti alla där ute.

Det där var INTE lätt!!!

Skriv ditt namn med lillfingret: lena
Skriv ditt namn med armbågen: p4jwq
Skriv ditt namn med pannan:lop3en mjh
Skriv ditt namn med foten: lkkkkkkkkkkkenbaas
Skriv ditt namn med näsan: lena
Skriv ditt namn med handflatan: len ba
Skriv ditt namn med läpparna: l0enua2
Skriv ditt namn med hakan: ler4d n n n n n n n n n nza<


God kväll!!

Tjoho alla glada, i dag var min äldsta dotter på middag hos mej (hon bor hos Pappa) vi käkade tigerräkor i kokosmjölk, det var gott, sen åkte hela familjen och spelade minigolf i Västertorp, det var kul, men mina tjejer har inte så bra tålamod, särskilt inte den stora så det vart en hel del kringlor för hennes del. men då har hon ju inte spelat på flera år till skillnad mot oss. Cissi (min stora tjej, 19 år) övningskörde både dit och hem och det gick alldeles utmärkt, är en sååå stolt mamma, nu ska vi snart avsluta kvällen med att se Borat, sen blir det kojen med min älskade bok (måste läsa när jag lägger mej). så natti natti alla nära och kära. kram kram.


Underbar dag, äntligen!

I dag fick jag äntligen den sol som jag har gnällt över, lite överdos kanske t.o.m. aj aj på ryggen om man säger så, doppade mej oxå men det var SVINKALLT, jo det blev Flaten i 2 !/2 tim, och sen var det hem och tvätta, och fixa lite käk, hann faktiskt med 45 min till på balkongen och sola framsidan av kroppen oxå, på kvällen tog vi en promenad och sen såg vi en bra rulle som heter Prestige. nu blir det att lägga sej och läsa vidare på Olycksfågeln av Camilla Läckberg, en helt ok författare som jag har läst det mesta av om inte alla hennes böcker, så natti natti för i dag. Kram

Åter en ny dag!!

jaha. ja, då var det söndag och i dag vaknade jag sent, kl 12, sen åkte vi och handlade lite på Rusta och Jysk samt 3 par sandaler på Skopunkten, sen hem och laga middag, diska, vattna blommor, bytte ut kuddar.Vädret vart som vanligt fint på kvällen men idag var jag för trött för att hitta på nåt, har ju hemmet som måste skötas oxå och det gör bara jag, så man blir ganska trött av bara det. Nu har jag varit och kastat massa kuddar och jord, ska snart ta en dusch och sen är det nog nock. ja det var ytterligare en dag av min semester.. natti natti alla där ute. kram

RSS 2.0