Vart är ljuset??

Orkar inte med detta djävla väder längre.. såå djävla trött hela tiden, inte nog med att jag har högt socker som gör att man blir trött så ska det vara detta gråa väder som gör att man blir både trött och nedstämd. Nä nu får våren komma så man känner hur det spritter i kroppen när fåglarna kvittrar och man ser knopparna på vitsipporna. Lungröntgen såg bra ut f.ö. men ska träffa läkaren angående diabetesen och kanske äntligen få en blodsockermätare och medicin. Har vart hemma tis.ons.tors för jag har känt mej drogat trött, men ska försöka komma iväg i morrn som jag i.o.f. har försökt hela veckan. Ska ta en lite promenad innan jag och Lisa ska sjunga i kväll ;-) Men först blir det en dusch och käk.. Kram till alla som "orkar" kämpa i dessa tider.

Vila i frid.

Vad fort livet kan ta slut, fick ett dödsbesked i dag som berörde mej mycket mycket djupt. Dels för att tjejen var en glad prick som sa vad hon tänkte och tyckte, en väldigt framåt tjej. Dels för att jag har en döttrar i samma ålder och tanken på att det kan gå så fort är så djävla skrämmande. Är ledsen och arg om vartannat. Vi har haft en minnesstund för henne med ljus och foto. En bok till minne av henne som vi kan skriva i. Det här var en oerhörd tragisk händelse för en så ung tjej. Vila i frid Ronja.

Så kul!!


Helt klockren!!


åh dessa underbara små liv!!


Tja tja.

Ja nu var det ett tag sen igen, men det känns så löjligt att skriva om ingenting,, för inget speciellt händer i livet just nu, bara elände och det är inte heller så kul att skriva om. Det är antingen skola eller sjuk som gäller. Men nåt som jag tycker är kul som har börjat på tv är Lets Dance och Semeterresenärerna eller vad den heter som handlar om Thailand. Jo en till sak som är kul är att jag och min bästa väninna har börjat sjunga i kör, det är jättekul. Very small update!! Kramizar

RSS 2.0