Hong kong var borta :S

I dag jobbade Håkan hemmifrån, så han bjöd mej på lunch på Hökis krog som det numera heter, fick en liten chock när vi kom dit och skulle äta kinamat, och då har dom bytt ägare. Det har gått förbi mej helt, undrar när det hände?! vi åt fläsknoisette, gott. Sen åkte Håkan och skulle hämta bilen i Länna (därför jobbade han hemma) som har vart på verkstad sen i morse (bromoket) När han kom hem så åt vi thaimat. På e.m. så tog Håkan en promenad, men eftersom jag verkar ha hälsporre så satte jag mej på cykeln i 20 min, måste få in rutin på det nu!! Ska även börja med krom igen för att försöka få ner eller snarare BORT mitt sötsug. Det är väldigt jobbigt! I kväll blir det fångarna på fortet och kräftor, hittade billiga på vivo 50 kr, så dom är säkert inge bra, men vi får se. Det var lite om dagen. Bye bye.

?????????

I tors fick jag lite ont över vänster bröst, hade haft lite hugg några dagar innan så när jag fick asont i armen lite senare så började jag ju undra, men jag mådde ju bra i övrigt så jag väntade till fredagen då jag rinde sjukvårdsrådgivningen som absolut tyckte att jag skulle åka in. Så jag in och fick veta att det inte var hjärtat efter mycket strul med prover.m.m. I lördags vart jag väckt av att Jessica satt på sängkanten,, höll på att skita ner mej, hon skulle ju inte komma förrän på kvällen (kanske). Sen åkte hon och träffade en kompis och jag kollade på tv. I dag så sov jag länge och sen färgade jag håret brunt, jätteskönt. Mitt hår har fått så himla ful färg dom senaste åren gul/grå typ. Sen åkte jag, Jessica och Håkan och spelade minigolf och äntligen till Håkans glädje så vann han.. Bra där! Sen åkte vi och handla lite, hem och gjorde lammstek och potatisgratäng och kollade Tough love. Sen åkte Jessica hem för att jobba. I morgon måste jag ringa min coach på JT så jag vet när jag ska börja min arbetsprövning. Nu ska jag lägga mej och läsa. Bye bye mina nära och kära!!


Mys..

I går kom Jessica hem och hälsade på för hon är ledig i dag, så jag hade gjort sushi och så kollade vi på filmen Case 39 och Dr Drew. I dag åkte hon till stallet för att hälsa på Tornado och jag och förbereder lite god mat (fläskfile & potatisgratäng). Tvättar och ska cykla lite. El agretatet till cykeln är bara helt borta men det går nog ändå, kan inte förstå vad jag har gjort av det, att det är borta över huvudtaget är skumt. När Jessica kommer hem ska vi kolla Flickan från ovan, såg den häromdagen, jättebra film så även den kan jag se igen. Sen efter middagen åker hon tillbaka till sitt "nya" hem i Enköping. Nä nu är det dags att hänga tvätt och cykla en stund. Bye bye.


Mätt!!

Nu har vi ätit middag blev jättemätt och det var jättegott, lägger upp en bild nedan. I går solade jag en stund på balkongen och läste klart min bok. På kvällen var vi på middag hos Ingela och dom bjöd på lamm med ris och en egyptisk sås, jättegott. Till det blev det ett par glas vin. Det var trevligt! I dag har vi vart runt och shoppat lite i länna och i haninge. Tog en lite promenad när vi kom hem innan vi började grilla. Nu ska jag snart se Tough love och Jamie, sen blir det filmen Case 39. Ha det!!

Grillkryddad fläskytterfile, hickorykryddade champinjoner, chilibea, babyspenat och tomater!! MUMS.


Tors, Fre...

I går var jag och Håkan och hälsade på Jessica, vi kollade runt, var och käkade pizza och Jessica handlade lite. Sen var vi med och kvällsfodrade. Hon såg trött ut med var glad och det är huvudsaken, att hon trivs. Vi gosade med både föl och labradorer, mys. Sitter just nu och gråter jättemycket. Hittade en låt i favoriter som Jessica hade lagt där som heter "ta hand om er" Jag saknar henne så sjukt mycket mellan varven, känns nästan som en del av mej är borta.. I dag har jag inte gjort annat än att tvättat, suttit en stund på balkongen men det har nästan varit för varmt. Käkade vårrullar till middag. Cissi var här en sväng och skrev ut biljetterna till Spanien. Håkan är hemma i dag. Jag ska se stadskampen och sen filmen på 3-an eller 5-an, har inte bestämt mej än. Talade om för Jessica att det är viktigt att hon är försäkrad oxå om det skulle hända nåt så hon skulle kolla upp det. I morrn ska vi på middag hos Ingela, trevligt. Ska visst få lamm. gott!!  Nu är det soffan som gäller. See ya.. Bye bye.

Onsdag!

Tidigt i morse kom min nya kyl/frys, jättefin och såå skönt. Åkte hem till Håkan och hämtade frysvarorna och sen vidare till willys och handlade. Satt nån timme på balkongen och käkade thai lunch som vi köpte med oss. På kvällen käkade vi lite blåbär och glass och kollade på filmen Flickan från ovan, den var helt klart sevärd. I morgon ska vi åka och hälsa på Jessica i Bålsta och kanske käka en pizza. Bye bye.

Tisdag.

I dag har jag svabbat, tagit badrummet och ringt larmkyl, jag får ny kyl/frys i morrn, jätteskönt!!! Sen var jag och Håkan och handlade lite i Farsta och käkade varsin korv. Jag ville åka och kolla om det hade kommit några blåbär så vi åkte ut till Ågesta men dom var små och sura så vi får nog vänta ca 2 v till. På väg dit såg vi ett litet kid, jättesöt. Sen åkte vi och hyrde 3 rullar så nu ska vi kolla en av dom och sen blir det fläskkotletter med aromsmör och potatissallad. Sen i kväll ska vi käka kräftor. Me liike! Så ser den här dagen ut. Ha det bra gott folk!!


Nu har lillan flytt boet också!

Nu har Jessica flyttat till Bålsta och ska jobba som hästaskötare (med unghästar) hon ska även rida in dom och det känns lite läskigt men jag hoppas att hon kommer att trivas och att hon kommer hem och hälsa på nån gång, för det är ju ganska nära ändå, det känns skönt. I går pajade min kyl/frys så nu sitter jag med en jätteliten låne kyl och frysvarorna hos Håkan. Det kan ta upp till 2 v innan jag får en ny om dom inte har den inne på lager. Ska ringa i morrn och kolla. Nu är det middag och sen en promenad. Bye bye.


Klump i magen!

Ja nu är det bara en vecka kvar innan Jessica börjar jobba och därmed flyttar. Har ju haft henne nära i nästan 19 år så visst har jag en klump i magen och gråten är nära mellan varven men hon ska ju göra det hon helst vill, att jobba med hästar. Jag kommer förmodligen få se henne på helgerna, antingen om hon kommer hem eller om jag åker dit. Håller även på att leta efter nån billigare lägenhet och det är inte det lättaste, men jag ska på en visning den 18.e Aug. Sista tiden har inte hänt så mycket, vi har hyrt lite filmer, vart och fiskat. Den 23.e börjar på en 6 v arbetsprövning för att se vad jag klarar av att arbeta med och hur mycket. Har vart dålig sen i torsdags med huvudvärk, halsont och feber. Säkert nåt virus som vanligt! Jag och Jessica har röjt lite här hemma och fått ihop 3 papperssäckar och en säck med skit, jag förstår inte vart skiten kommer ifrån för jag tycker att vi gör det ganska ofta, skumt. Skönt är det i alla fall. Har även 65 st blandade pocketböcker som jag vill bli av med, nån som är intresserad?? I dag visade sej solen en stund så jag passade på att fixa fötterna och raka benen på balkongen. Snart åker Cissi och Crille till Spanien, hoppas dom får det bra och att vädret är fint, dom jobbar och sliter så mycket så det är dom väl värda! Ha det så gott mina nära och kära!!!!
 
Jag älskar er mest av allt Cissi och Jessica!!



RSS 2.0