Bra dag!

Fick sluta 2 tim tidigare i dag.. skönt. Hem och börja med lammsteken och potatisgratäng. Håkan och jag avnjöt den goda middagen på balkongen (premiär) slappade en stund och sen ner till brasan med fyverkeriavslutning, träffade lite folk där som man känner och brasan var ganska rejäl. Var där en timme tidigare så det var skönt med lite värme när dom väl tände den. Nu ska jag snart krypa ner och läsa men ska surfa runt lite först. Hoppas ni har haft en trevlig valborg. bye bye.

Sköööönt

I går fick vi sluta 13.30, en timme tidigare. I dag skulle vi sluta 16,10 men våran lärare är sjuk så vi slutade 11.00 men ska göra ett arbete hemma, men det är stor skillnad. Åkte hem och städade och käkade lunch och nu ska jag väl ta tag i Religions arbetet, tänkte skriva om Scientologi. Börjar känna smått panik över hur jag ska få råd att bo och leva i maj,juni,juli, har ju ingen inkomst då. suck. Nä nu ska jag svabba gång nr 2 i köket och sen sätta fart och plugga. Ha det.


Första kräftröda nyansen i år.

Hej gott folk. ja i dag umgicks jag med  Cissi, först började vi med att sola ca 30 min innan vi åkte vidare till en Thaifest i Tyresö, det var trevligt men lite fööör mycket folk. Men vi provade lite olika maträtter och det var musik och trevlig stämning. Vi var där nån tim och sen åkte vi hem och satte oss på balkongen och spelade yatzy. satt väl där fr 14-16 nästan. Cissi drog vidare och Gubben min dök upp och var hungrig så vi gick och åt på resturang, sen köpte vi lite gottis till kvällen och kollade Robinson och Jag vet vad du gjorde förra lördagen. Nu är jag mör och ska krypa ner och läsa. Kram på er som läser min blogg..

Bra ibland.

Ja som sagt så hade jag ju en väldigt jobbig bihålsinflammation i mars som inte ville ge sej, men efter 2 kurer pencelin så vart det äntligen bra. Mådde bra en hel vecka innan jag fick halsont i helgen, herpes, blåsor i munnen, ont i lymfkötlarna och huvudet, natten till sön började det svida när jag kissade, gick och lämnade ett urinprov på mån kväll och mycket riktigt, jag hade URINVÄGSINFEKTON oxå. Men jag mådde ju bra 1 vecka så man får väl glädjas åt det då. Min dotter Jessica är borta i 5 dagar och det märks, saknar henne redan efter 1 dag. Men hon har kul och det är huvudsaken. Cissi och jag får lite gjort när vi träffas, var och shoppade lite i fredags, det är alltid lika trevligt när vi gör nåt. Hoppas jag kommer att må lite bättre i sommar, känns som jag har råkat ut för allt nu. Nä det var mest ett gnällinlägg men efter regn kommer sol.. kram kram.

Hallå

ja på Påskafton var Cissi och Crille här och käkade, dom var inte här så länge för Cissi skulle jobba natt. I går sön vart det inte så mycket gjort, Jessica var här på kvällen och sov över. I dag har vi vart och köpt blommor till balkongen en sväng på apoteket (blir alltid så dyrt där) och handlat lite mat. Avslutade påsken med resturangbesök och varsin file mingon black & white, mums. Nu ska jag lägga mej i ett långt varmt bad, sen blir det lite tv och naturgodis innan boken och sängen. I morrn kör vardagen i gång igen. puh. Nya friska tag. Hoppas ni också har haft en lugn och trivsam påsk. Bye bye.

Fångade dagen.

  
Så här skönt har jag haft det i dag, en prommis på vackra Djurgården och sen en avslutning med en fika och kaka på skanskvarnen. Hem och grillade som avslut på en skön dag. Nöjd!!

Glad påsk



Glad påsk till er som kikar in på min blogg.
Ta till vara på dagarna och njut!

Livet suger!!!

När jag är uppåt och pigg och glad så är alla omkring mej trötta och orkar inte göra någonting. Någon jag VET att jag skulle få med mej att göra nåt är Cissi men "då jobbar hon". Jag har hört att man ska leva varje dag som om den vore den sista. Själv har jag vart på en promenad, vart i kyrkan en stund, vattnat blommor, dammsugat, tvättat 2 maskiner, lagat lasange, så jag får väl vara "ganska" nöjd med mej själv och den här dagen. Nu återstår några timmar av underhållande tv som Whipeout och Sanningens ögonblick lite senare i kväll. Såg förresten blåsipporna uti i backarna
stod när jag var ute i förmiddags.. härligt. Kram på er out there.


RSS 2.0