Första veckan avklarad!!

Ja då var alltså första veckan i skolan avklarad, lite tufft att vara den äldsta, men det finns 2 killar som är 37 och 40, så det är ok, ungdomarna är skit shyssta och känner mej bekväm med dom, har denna vecka gjort lite blandat, t.e.x. ska vi jobba med ett Tema som ska heta Min plats i världen som vi ska presentera nästa fre. Nog om det, det suger att gå upp varje morgon när man inte är van, och snart börjar dom riktiga lektionerna där man ska "lära" sej nåt oxå. I dag ska jag softa med tv och choklad, sova ut länge i morrn, sen blir det synundersökning och middag hos bonusbarn och bonusbarnbarn, trevligt. Sön ska jag vara funktionär till min ena dotter som ska tävla i dressyr. Nu börjar kistan hojta på käk så jag får väl se till att hjälpa till lite.. kram på er alla och ha en underbar helg :-)

Morrn Morrn

Kunde inte sova i natt, somnade väl runt 5 och gick upp vid 9, vet inte varför, men det händer ibland, vädret suger men ska väl ut och ta en prommis i alla fall, bara det inte regnar, ska käka lite frulle nu. En lite blahablaha bloggis i dag. he he

Skolstart!

Hejsan, det var ett tag sen, har inte hänt så mycket så det har inte funnits något att info er om, lite minigolf, sol, film, sjukdomar. Känns lite pirrigt måste jag säga, har ju inte pluggat på ett gäng år, men gick ju datakurs i våras, så lite "förberedd" är man kanske, mycket nya ansikten, mycket olika ämnen, vissa vill man lära sej, andra inte, hm. Men något måste man ju göra och att hitta ett relativt "shysst" jobb lyser ju med sin frånvaro för oss över 40 utan utbildning, så¨hoppas att engelskan fastnar för den är ju A och O har jag sett i platsannonserna. Nu ska jag ta en provtur till skolan med cykel och kolla hur lång dit det tar. Carpe Diem.

RSS 2.0