Stolt Mamma!!

http://www.djurgymnasiet.com/pages/swedish/hastdiplom_galleri.html

Nu var det.....

längesen jag skrev men det har inte hänt så mycket. Men i går var det mors dag och Cissi kom förbi med en fin bukett, lite tråkigt var det att hon bara lämnade den och inte stannade, men men. Av Jessica fick jag en bukett liljekonvaljer som hon hade ställt på köksbordet och det doftar gudomligt gott. Just nu är jag hemma med förkylning, det bröt ut i fredags kväll. I lördags kollade jag och Jessica på Eurovision och vi tyckte om låten som vann!! (ovanligt).  Nä nu finns det inget mer att  berätta. Kram.




Måndag och sommaren är här.........

I dag var jag på möte på JT med min matchare och hon ska leta efter en annan praktik åt mej, dagis var lite för tufft. Barnen är underbara men arbetet är som "löpande band" och jag vill ha lite mer pedagogik. Efter det var det hem och käka lunch och Jessica slutade tidigt så hon följde med mej på mammografi på sös och sen åkte vi ner till långholmen och käkade en glass "efter att bilen hade kokat" så hennes pappa fick komma med en hjälpande hand. Sen åkte vi hem och satt på balkongen en stund. Middagen bestod av Pytt. Till kvällen blir det jordgubbar. Så nu har vi kommit en bit på sommarpremiärerna, grillat och jordgubbar! Nu är det bara grillad kyckling och potatissallad kvar. Bye for now! JO glömde en sak. Jessica har klarat hästskötarexamen så nu är hon diplomerad hästskötare :-) Stolt mamma!!






Första dagen...

Ja första dagen på praktiken är klar (dagis) och jag är ganska trött trots att jag inte gjort såå mycket, men nya intryck och 6 tim arbetsdag efter att ha vart arbetslös i 2 år gör väl sitt. Men halledosingen vilka goa ungar. Har redan 3 favoriter fast jag vet att man inte ska favorisera kidsen. Har ont i ryggen oxå så vi får väl se om det ger sej eller hur det blir med det. Idag vart det pizza för mej och Jessica. Återkommer med nya förmodligen roliga saker.. Bye bye.

RSS 2.0