Veckan...

Har inte hänt så mycket. Men i tisdags fyllde min minsta dotter Jessica 18 år så då var släkten här och firade henne med presenter, tårta, m.m. I onsdags var jag och tog svinvaccinet i Farsta. Jessica tog den i Liljeholmen. Så på torsdagen var vi inte så pigga någon av oss. I går var vi och kollade på en bil åt Jessica i saltsjöbaden men det var inget att ha. På kvällen var det fredagsmys med gottis och Idol. I dag har vi vart och handlat och på vägen hem såg jag en tant med rullator som hade ramlat, så jag flög ut ur bilen och hjälpte till, nån hade ringt ambulans och jag såg att hon blödde från bakhuvudet så jag lade hennes väska under huvudet och pratade med henne till ambulansen kom. Dom var inte speciellt trevliga, och sa att rullatorn kan vi inte ta med så den får väl ni lämna in på vivo så talar vi om det för henne sen. hm.. ok. I kväll vet jag inte om det blir middag ute eller om vi köper hem sallad eller nåt. Robinson blir det i alla fall och sen kanske nån film. Nock for now. See yaa.

Helgen!!

I fredags var det Idol och mys. Till middag vart det sushi och på kvällen lite gottis. I Lördags var vi och hälsade på Cissi och Crille och fikade, det vart ett besök med mycket diskussioner, mest om hur dom lever och hur deras bemötande mot varandra är, m.m. På kvällen åt vi fläskkarre med kantarellsås och kroketter. Sen vart det Robinson och lite gottis igen " fy på mej". I dag Söndag var vi och hälsade på Ingela, Simon och lilla Isaac och fikade. Kvällen kommer att bestå i tv åter igen men nu blir det Filip och Fredrik. Tittar varje dag på blocket efter en kisse, är sjukt taggad att skaffa en liten kamrat att kela med men jag är kräsen och det är svårt att hitta "den rätta". Gubben kollar någon sci-fi film och Jessica ligger däckad i 2.an så jag får hålla mej här en stund till innan jag ruskar tag i henne. Hon var ju på fest i går så hon får väl sova nån timme. Idag bestod middagen av pasta med köttfärssås med viltsmak och morötter.

Ny lägenhet kanske?!

I går var jag och Jessica på visning på en trea på 65 kvm som kostar 2000 kr mindre än min 2.a. Vi tyckte om den båda två fast ena rummet behöver göras om, men det kan man ju få för en billig månadskostnad av hyresvärden. Sen ska det stambytas i Jan. Jag tackar ja till den och sen är det bara att avvakta och se vad som händer, jag var spekulant nr 4. I dag efter jag hade vart på JT, Soc och apoteket så tänkte jag att näää nu går jag och tar svinvaccinet eftersom det finns, men jag stod i kö 5 min innan jag ruttnade. Kön stod helt still och var säker 100 m lång minst. Hem och käka lunch och städade istället och hoppas att vaccinet finns lite överallt snart så det slipper bli sånt tryck så fort det dyker upp någonstans. Ha det så bra och släng gärna in en kommentar.. vad som helst!! kram kram.

Lite info..

I går sov jag länge sen var vi och hämtade Jessica i stallet. På eftermiddagen var jag ute och övningskörde med Jessica och det går jättebra. I dag kom Cissi hit och sen åkte vi till hennes farmor och jag fick mer spiriva av henne. Var inte på `JT i dag eftersom sthlmshem var här och satte dit en dusch hållare som har gått sönder för jätte länge sen. I kväll blir det tacos till middag. mums. bye for now.

Äntligen....

Nu ska vi se om jag kan förklara det här på ett bra sätt så ni förstår.. jag har under väldigt lång tid haft väldigt svårt att andas och har trott och anat att det kan vara KOL eftersom jag har varit storrökare under nästan hela mitt liv. Jag har sprungit hos min läkare och har fått göra lungröntgen och spirometri där man mäter lungfunktionen och jag hade 72 % lungkapacitet. Läkaren sa att bronkvidgande gjorde lite skillnad så han trodde att det var astma och jag fick bricanyl, det gjorde inte direkt skillnad så jag fick även pulmicort som det är kortison i och är förebyggande, han skrev ut 100 mg och jag tog det morgon och kväll i säkert en månad tillsammans med bricanyl men ingen förbättring hände så jag talade med honom om ville höja pulmicort dosen till 200 mg och han sa att jag redan hade det, men jag har själv hämtat ut medicinen som du har skrivit ut så jag vet väl att det är 100 mg som du har skrivt ut men han var ihärdigt, efter ett tag bad han om ursäkt och sa att han hade läst fel och att han hade läst 200 doser som det är oavsett i både pulmicort och bricanyl, så han "trodde" att han hade skrivit ut 200 mg. Jag körde med det i ett par veckor utan resultat och började tröttna på att inte få luft så jag provade KOL medicin som jag hade fått av barnens farmor som hade fått den och inte tålde den. Och vad händer.. joooooo JAG KAN ANDAS!!! Jag gjorde detta på eget bevåg fast läkaren hade sagt att om jag inte blir bra med pulmicort och bricanyl så skulle jag få Spiriva mot KOL eftersom det kan vara svårt att skilja på astma/kol. Så på måndag ska jag ringa min läkare och tala om att jag vill ha spiriva men apparaten som har sönder ampullen har jag redan och att jag har testat detta på eget bevåg och vill INTE ha något annat som inte hjälper!! Så nu har jag fått avreagera mej på något som har bekymmrat mej under väldigt lång tid och har begränsat vad jag kan göra. Kram och see ya for now.

Lillskit

I dag kom Cissi förbi vid 11 tiden och så ringde det nån kompis till henne som skulle spela in nåt final program av Körslaget så vi skulle vara hundvakt till hans champion och avelsvovve chilly några timmar, en 7 årig studsboll som äääälskar att bli kliat på rumpan så upp i knät och vänder arslet till. Men herre min gud vilken bedårande lite skit det var. Vi fann varandra direkt och det blev mycket skoj dom timmarna hon var här. Hon är jätte välkommen att hälsa på fler gånger. Det är en amstaff/pittbull och väldigt liten,  jag trodde först att det var en valp. Jessica kom hem efter en resa till Skåne i 3 dagar med skolan. Vi åt lammfärsbiffar och på kvällen vart det Idol och gottis. Kram gott folk för denna gång!!!


Inte ensam....

med att ha bloggtorka har jag sett. Men vad ska man skriva om när inget speciellt händer?! Har vart dålig (äter pencelin) Vart en sväng till Cissi och Crille och fikat och lämnat en liten flyttpresent. Övningskört lite med Jessica. Annars har det inte hänt så mycket. Kollar på tv, sitter vid datorn. Lagar mat, skiter, äter, sover!!! Nästa gång jag skriver ska det ha hänt nåt kul. Det är inte så skoj att bara komma med elände här. Avvaktar till nästnästa måndag med vaccinet eftersom jag äter pencelin nu men min gubbe och min äldsta dotter har det avklarat. Skönt. Ha det!


RSS 2.0