Vet du vad jag tycker? att din näsa rycker!


Helgen.

I fredags hände inte så mycket, kollade kristallen. På Lördagen så åkte jag, Jessica och Håkan till kyrkan med Jessicas pappa i en lånad Cadillac för att han skulle hämta upp brudparet (kompis till Cissi, min äldsta) och vi skulle vara barnvakt åt deras minsta som heter Heilie. Det var busenkelt och hon är helt bedårande. Vi kom hem ca 01.30 efter brudgummens föräldrar kom om tog över eftersom brudparet tog in på hotell ;-) I dag har vi plockat lite blåbär som vi ska avnjuta lite senare för nu är gubben på bio med en arbetskamrat, och att jag inte är med beror på att det är en Sci-fi som dom skulle se (Not intrested) Jessica åkte iväg på sin praktik i dag och kommer vara där i 5 veckor. Cissi åker till Spanien den 7.e i 10 dagar så jag kommer vara ifrån båda mina flickor alldeles för länge :-( Avslutar med lite bilder från helgen. kram kram.


Inte hänt så mycket.

Har haft det jobbigt i lungorna och bröstet sen i Onsdags och är ganska inaktiv p.g.a det och nåt annat kul har inte hänt men jag kan bjuda på "nåt" kul i alla fall.
 
  Svininfluensan!!!!!!!!!


Söndagen!

Började dagen med att åka till Huddinge där Håkan köpte ett par Jeans och jag en tröja på Kapp Ahl. Sen åkte vi till skogen vid Gömmaren och plockade blåbär, as nice med en bärplockare, då händer det ju lite. fick ju ihop en och en halv liter på en kort stund. Sen åkte vi och fika vid ett jättemysigt ställe vid Källbrinks IP. Nu ska vi åka och hälsa på Cissis kompis Sabine som ska gifta sej på Lör så vi ska vara barnvakt till deras lilla flicka då som är ett och ett halvt år. Så jag slutar här för den här gången. Bye bye.

Här kommer Mr Svan!

Hej gott folk. I går var det lugnt och skönt på kvällen, jag var ensam. Kollade på film och käkade popcorn. I dag började jag dagen med städ och sen hämtade Håkan mej och vi åkte och storhandlade. På e.m. åkte vi ner till magelungen och skulle fiska men vi hann bara sitta 5-10 min innan Pappa och Mamma Svan med 5 barn kom glidande emot oss, mamma började fräsa och var bara nån meter från bryggan där vi satt så vi började ge dom bröd som vi hade med oss, men när brödet var slut så ville dom inte dra vidare utan fortsatte att fräsa så det var bara att resa sej upp och gå in en bit och vänta ut dom. Har dom barn med sej så måste man lämna företräde till dom om man inte vill bli attackerad. Så vi stod väl ca 15 min en bra bit ifrån dom innan dom gav upp och drog vidare så vi kunde fortsätta att fiska, som inte gav ett skit, sjön är ju helt igenväxt. Synd. På kvällen åt vi för första gången havskatt (fisk) som var riktigt gott. Sen vart det film (Elvis has left the buildning) och glass, filmen var ganska kul. Det var lite update för denna gång. Ha det! Kram.

Såå rolig!!!


Utomjording vs bensinpump!

En gång, mitt i natten, landade ett UFO på en bensinmack och två utomjordingar klev ut. Då de inte hade sett några människor förut så gick en av dem fram till en bensinpump:

- Ta mig till er ledare!
Men eftersom det var en bensinpump så fick han givetvis inget svar.

- TA MIG TILL ER LEDARE SA JAG!!!
Fortfarande inget svar.

- Okej, om du inte tar mig till er ledare så skjuter jag huvudet av dig med min laserpistol!
Fortfarande inget svar,så utomjordingen drog sitt vapen för att skjuta, men innan han hann trycka av så sa hans kompis:

- Vänta lite så jag hinner flytta vår farkost lite längre bort...

Så han väntade tills farkosten var flyttad och så tryckte han av en salva mot bensinpumpen som exploderade i en våldsam explosion och den lille utomjordingen slungades iväg och landade precis utanför farkosten där han möttes av sin flinande kompis.

- Hur tusan kunde du veta att allt skulle explodera?

- Det visste jag inte, men EN sak vet jag...
Mucka aldrig gräl med en kille som har en snopp som är så lång att han kan vira den två varv runt kroppen och ÄNDÅ har tillräckligt mycket kvar för att stoppa in den i örat!


Röntgen.m.m

Kom och tänka på en väninna till mej som inte kan säga röntgen, så hon sa så här: Kan doktorn vara snäll och säga till när han har runkat klart. ha ha. Jo jag har röntgat bihålorna, tog EKG för jag har tryck för bröstet och lite ont, det såg väl bra ut förutom en hög puls (94) i viloläge så jag ska få remiss till en arbetsbelastning, typ cykla med EKG och kolla hur hjärtat mår, sen ska jag göra en spirometri den 3/9 för att kolla lungorna om det kan vara KOL, astma eller nåt annat. Det var nog om elände så här kommer nåt att skratta lite åt istället. See ya.


Det var en gång en häst och kyckling som var ute och gick, plötsligt så trillade hästen ner i ett lerhål.
- Hjälp!!! hämta husbonden så att han kan hjälpa mig upp!! , skrek hästen.
- Lugn och fin, svarade kycklingen, jag ska hämta hjälp.

Kycklingen sprang upp till boningshuset och hämtade husbondens Ferrari,
körde ner till hålet, band ett rep i dragkroken och med en repögla kunde
han få repet runt hästen. När allt var klart hoppade han in i bilen och
körde sakta framåt så att hästen drogs upp.

Några dagar senare var hästen och kycklingen åter igen ute och gick, nu
bar det sig inte bättre åt utan att kycklingen trillade ner i hålet.
- Hjälp! skrek kycklingen, hämta husbonden så att han kan hjälpa mig
upp!!
- Lugn, lugn, lugn svarade hästen.
Han ställde sig över hålet och släppte ut "trollspöet", svankade och sa
- Ta tag i min penis så drar jag upp dig.
Kycklingen högg tag, hästen rätade på ryggen och kycklingen åkte upp.
Vad kan vi då lära oss av denna historia??

JOO!
"If you got a dick like a horse, you don't need a fancy car to pick up chicks"


Nån som behöver arbetskraft?

Så finns jag här!!!! Jag söker jobb som en galning nu och det är inte det lättaste att hitta nåt, så om det finns nån som behöver lite arbetskraft så är det bara att tjoa till, det kan i princip vara vad som helst så tar jag ställning till om det är nåt jag klara av eller inte när ni har hojtat till. Ja annars är det som vanligt. Jag går till JT mån-tors och i går var jag och Cissi en stund i Drevan och på kvällen käkade vi kräftor m.m. här, Jag, Håkan, Jessica, Cissi och Crille. Gott och mysigt var det. I dag åkte Cissi och jag till drevan igen och solade en stund, men inget bad, inte i den dypölen! Då ska det vara sjukt varmt och vindstilla om jag kliver i där. Flaten och Gömmaren i Huddinge är tydligen dom enda shyssta baden i närområdena. Jag har försökt slipa lite på mitt CV oxå och fick väl till det ganska bra men om det finns nån därute som känner sej väldigt kunnig på området kan även dom höra av sej via t.e.x. kommentarer eller varför inte ringa. I morrn blir det ett litet läkarbesök där jag ska ta upp att jag blir dålig med lite feber, huvudvärk, ont i bihålor och ont i brösten lite för ofta för min smak ( ca 1 gång/mån) Hoppas att det går att utreda. Nää nu blir det soffan och lite tv.tittande. Får lite dåligt samvete att göra det när det är så vackert väder ute men jag har ju njutit av det redan så det får bli soffan om ingen har nåt roligare att komma med förstås. hi hi. Carpe diem gott folk. bye bye.
Kompisen i drevan!!

R.I.P. Håkan!

Onkel Kånkel.

Kommer att sakna dej trots att det är över 10 år sen vi umgicks!
Vi hade så himla kul och du var alltid så glad och trevlig. Vila i frid!



MONSTER!


Såg det här monstret oxå när vi var ute i dag.
Kolla "låtsasögonen" och taggen i bak..

Helgen.

I Fredags hände inget annat än lite gottis och tv.tittande. I Lördags var vi och handlade lite och sen tog vi en minigolf med Lisa och Björn och JAG VANN. På kvällen blev det fläskfile och potatissallad, hyrde 3 filmer och köpte lite gottis. Jessica var oxå här och kollade en av filmerna, den hette The lazarus project och var ganska bra. I dag har vi vart i flaten och plockat lite blåbär (ca 3 dl) måste köpa bärplockare så man får ihop lite. Håkan hittade 4 kantareller.. he he. Dom pryder min diskbänk för tillfället. Sen åkte vi hem och käkade pasta och köttfärssås och så skulle jag göra en rabarberpaj eftersom jag fick lite rabarber av Lisa i går. Det gick åt helvete kan jag säga, hade inte alla ingredienser och så glömde jag bort den så den var i ugnen 1 tim ca istället för 25 min. hm. ja ja. jag är bättre på matlagning än bakverk. Får hoppas att det går bättre att hälla mjölk i blåbären och stoppa det i munnen istället. Efter maten gick vi ut en liten sväng, sen skulle vi se en annan film som heter Wachmen, åh herregud vilken skit säger jag bara, gav upp efter 30 min och slog mej ner här i stället. Så nu blir det lite surfturf innan ett bad, blåbär och Filippa Bark på 1.an kl 21. Missa inte det. Hon äger! Ha en bra kväll. Kram.

Halo!


FÖR ATT MAN SKA KUNNA FLYGA

För att man ska kunna flyga

måste skalet klyvas

och den ömtåliga kroppen blottas


För att man ska kunna flyga måste man gå högst upp på strået

också om det böjer sig

och svindeln kommer


För att man ska kunna flyga

måste modet vara

något större än rädslan

och en gynnsam vind råda

Grönan!

I går åkte jag och Håkan till grönan och mötte upp Cissi, Crille och hela hans familj, vi var nog runt 15 pers, tog lite lotter och körde lite annat skoj. Sen tog vi några öl, jag åkte berg och dalbanan och fritt fall. Kollade en stund på sommarkrysset och träffade en jättetrevlig familj från Mjölby som jag hade kul med. På vägen hem vart det Mc donalds efter 10 tim, öl och en korv. I dag har vi vart och badat vid långsjön i Älvsjö, sen hem och käkade flinta, hasselbackspotatis och chili bea. Tog en dusch och på kvällen tog jag och Jessica en prommis till Gubbis och tog 10 min massage var, det är sååå skönt och man blir så härligt avslappnad av musiken och massagen, riktigt rogivande. Nu ska vi se en film som börjar kl 21 på Femman. Bye bye. Take care out there!
(Var jag galen eller bara onykter?!)

Finfint!!!

Jessica gjorde min blogg såååå fin, eller hur?? I går fyllde gubben min 50 så det var kalas med släkten, vi åt smörgåstårta och fikade, trevligt. Han fick en rakapparat, tröja, en bok av mej och en parfym av tjejerna och Crille och ett duschdraperi av Ingela med familj. Han fick en rejäl slant av sin söta mamma till b.la ett badkar. I dag var vi och kastade Håkans gamla badkar och skulle mata lite fåglar i Skrubba men kanterna från brödet till smörgåstårtan, men den lilla dammen var ju helt förfallen, så vi struntade helt enkelt i det. Så vi åkte hem och kollade en rulle som både jag och Håkan somnade till, men Jessica lyckades hålla sej vaken, riktig skitfilm. Håkan åkte hem eftersom hans nya badkar kommer i morrn. Jag och Jessica åt fläskkarre, potatissallad och chili bearnisesås, mums. Har precis talat över en timme med Lisa (min bästa vän) som har vart på landet i nästan 3 v. Nu blir det lite blåbär och glass och i morgon blir det nog stranden. Må så gott out there.. kram kram.

Skööööönt!!

Började dagen med en kort prommis. Senare på dagen åkte vi till Håkans jobb och fick lite massage, suuuuperskönt.  Åt även en bägare på djurgården (Pekannöt,kola, blåbär, dajm) mums!  Åkte hem och käkade fläskkotlett, hasselbackspotatis och beanisesås. Nu har vi kollat filmen Att flyter och käkat godis, hm ja vad ska man säga, den var sådär. Nu ska jag lägga mej och läsa, man blir trött tidigt på gamla dar.. he he. Ses och hörs. Kram Kram.

RSS 2.0