Ganska händelselöst.

Därav inget bloggande på ett tag. Går till jobbtorg 2 tim varje dag, nästa vecka blir det 1 tim/dag. I dag var jag på stranden en stund med Cissi men det blev inget bad eftersom det blåste rätt mycket och inte blev så varm. Käkade lite jordgubbar och snackade en stund. Nu ska jag söka jobb innan det är dags för matlagning, Jalapenos korv med hemstampat mos. I morgon ser nog dagen ut som i dag förutom maten. Det är skönt att vara ute när det är varmt så man får lite vind i håret, inne står ju luften still och man blir bara trött och seg. Nä nu ska jag avsätta lite tid till platsbanken. Hörs och syns!!!

Midsommarhelgen!

Började med att vi åkte till Ingela, Simon och lilla Isaac och tyckte att dom MÅSTE fira midsommar vid en midsommarstång, främst för lilla Isaacs skull och så blev det. Vi åkte till Farsta gård och det var dans, sång, ballonger, lite gott att äta på en filt under ett litet träd. Vi fick några regndroppar på oss men det upphörde ganska fort, skönt. På kvällen var Håkans mamma här och åt gott och bara umgicks och hade trevligt. På Lördagen var vi hos Håkans mamma och käkade räksmörgås och jordgubbstårta och efter det tog vi en promenad ner till Årstafältet. På e.m. hämtade jag Daisy hos barnens Farmor för hon är dålig så jag ställde upp och tog henne några dagar. Idag har det varit stillsamt med liten promenad med vovven och lite pannkakstårta. Suttit lite på balkongen mellan molnen. Till kvällen blir det pasta och köttfärssås+matlåda till Jessica som börjar jobba i morgon. Nä nu blir det att chilla lite med voffsingen. kram kram.


Bra födelsedag!

Började dagen med att gå till JT på möte, åkte till Farsta med Cissi. Sen shoppade vi lite. På e.m. kom gubben och barnen och vi fikade och åt lite onyttigt. Jag fick:

Av Cissi och Crille: Nike gymnastikskor, cykellås, 1 tim massage på en salong, 10 röda rosor.
Av Jessica: Gåstavar.
Av Håkan: En motionscykel och 3 röda rosor.
Av Lisa: En stor hortensia i jättesöt "plåthink"
SMS av: Brorsorna m familjer, Lisa m familj, Ingela m familj, Lilian, Micka, Svärmor, Sabine, Jannika, Bibbi, Jenny m familj. Facebookvänner.

Nån timme efter fikat så var jag inte så pigg på att laga mat så vi gick ner till Mickel Räv och käka och Crille kom dit och joinade. På kvällen tog jag och gubben en promenad så jag fick prova dom nya skorna och stavarna.. helt perfekt. Here we go, men inte i dag! Har tränat 8 dagar i rad så jag ska ta en paus i dag. I dag har jag vart på Soc och djävla anåda vilken skillnad det är med allt sen för ett par år sen. Stentufft att vara arbetslös och leva på soc. Nä nu blir det ingen mer info för i dag. Bachelorette och So you think you can dance premiär i kväll 20,00-23,40 wow..  kul. Bye bye!

Sabotage eller?


Den här brickan hittade Håkan i köttfärsen i dag när
vi åt Tacos. hm. Olycka eller sabotage?!



Bra teater var det, på tal om REGN!



I'm singing in the rain
Just singing in the rain
What a glorious feeling
I'm happy again
I'm laughing at clouds
So dark up above
The sun's in my heart
And I'm ready for love
For love
Let the stormy clouds chase
Everyone from the place
Come on with the rain
I've a smile on my face
I'll walk down the lane
With a happy refrain
Singing, singing in the rain
In the rain.

La...

I'm singing in the rain
Just singing in the rain
What a glorious feeling
I'm happy again
I walk down the lane
With a happy refrain
I'm singing, singing in the rain
In the rain
In the rain


I brist på sol så....

Började jag med att bädda rent och dammsuga runt sängen som står direkt på golvet så det blir bra dammigt mellan sängen och väggen eftersom sängen nästan är fastkilad. Tvättade 2 maskiner. Sen fick jag ett ryck och skulle minsann baka bullar men samtidigt var jag ju hungrig och skulle göra nån lunch och fundera ut nåt att äta till kvällen, så det vart att baka kanelbullar och när dom jäste så gjorde jag en omelett med svamp till lunch och när bullarna var klara så slängde jag in en bit revbensspjäll som jag ska gnaga på till kvällen. Nu är jag kanske mör, har ju hängt tvätt emellan bak och matlagning oxå. Nu återstår cykling och dusch. Men som jag alltid säger: Det är skönt när det är klart, så man får se framåt. bye bye. Trevlig helg!

Thihi!!

Ja det var ju ett par stycken ;-) så jag kör väl vidare då! I går åkte jag och Jessica till Farstabadet för att kolla på Teater Figaros bröllop, men efter ca 45 min så åkte vi hem igen, vi hade inte förberett oss ordentligt så vi frös, (glömde filt och varma kläder) sen är det ju mysigt om man har matsäck med sej, så det får det bli nästa gång. I dag har det inte hänt så mycket ännu. Har bara svabbat och tvättat. Ska snart sätta mej på cykeln. Har lyssnat på bra musik hela dan så jag känner lite för utgång faktiskt, det var verkligen evigheter sen. Får se hur det blir med det. Jessica sover nog borta för hon ska till stallet. Just nu sitter jag och lyssnar på Nothing compares to you med Stereophonics, sååå bra. Känner i alla fall att jag har "lite" mer energi nu när jag har cyklat i 5-6 dagar så det börjar väl hända nåt, har lust att GÖRA saker. Nä nu blir det sen lunch och motion. En bild på mina döttrar som är det bästa jag har!!! Mamma älskar er! 

Nähä ingen här!!

Det är tydligen ingen som läser min blogg så kan kanske lägger ner, får ju inga kommentarer.. blääää. HEJ DÅ!!!!!


Vädret suuuuuger!!

Jag är så sjukt påverkad av olika klimat, blir trött och får huvudvärk när det är så här, trött på vintern p.g.a. mörkret, helt färdig om det är över +25, så runt 20 g och sol är tydligen det bästa för mej. Älskar Höst och Vår, sommaren är fööör varm och vintern fööör kall. Har i alla fall satt fart och motionera lite smått och ska sätta mej på cykeln en stund nu. Har värk i ena knät efter att ha cyklat i 3 dagar nu så vi får väl hoppas att det inte blir värre. Skulle vilja kunna slappna av till ett par bra filmer eller nåt men det går inte, eftersom det inte är det jag vill. Myror i brallan. Ja ja.. vad gör ni en sån här dag?? Bye bye!


Efter regn kommer sol!

Hej gott folk. I går var jag ute och cyklade liten sväng och spelade badminton + kastade fresbee med Jessica, sen hem och tvätta och laga min goda kyckling!! Cyklade 20 min. På kvällen vart det lite yatsy och kortspel. I dag blir det nog bara film och motionscykeln eftersom vädret inte tillåter mej att gå ut ;-( . Söker jobb varje dag med det finns ju INGENTING!! helt hopplöst. Nä nu ska jag käka lite frulle och zappa ett varv. see ya. (Söt bild på Cissis kisse) 

Nationaldag och utflykt.

ja på självaste nationaldagen var jag, Jessica och hennes Pappa på handledarutbildning, men som tur är höll det inte på i tre och en halv tim, så nu är det snart dags för fröken att inta platsen bakom ratten, spännande. Sen bar det hemåt och fixa lite käk, vi åt färskpotatis med dill och lax, anjovis, laxröra, ägg..m.m. gott och mätta blev vi. Idag åkte jag och Håkan till Uppsala för att titta på stugan som vi ska hyra och först körde vi fel och sen började bilen hacka och bete sej mitt ute i urskogen, DÅ blev vi lite ofokuserade på vad vi höll på med och tänkte nästan vända och åka hem fast huset skulle ligga precis runt krönet, vi frågade en gubbe och kom till slut rätt och det var jättefint, stugan var väldigt enkel men en helt underbar utsikt precis vid vattnet. Där kommer jag att trivas att göra "ingenting" en vecka.  Fick en motionscykel i förskott av Håkan i går och har cyklat lite på den i dag.. faaan vad man är otränad... tvi. tog även en lite prommis jag och Jessica. Nu blir det snart lite Nacos och Chunky Salsa och lite tv.tittande.. bye bye

Why?

Jaha, nu var det dags igen. Förutom sjukdomarna som jag "redan har" så åker jag på halsont och feber (runt 38 g) så sjukt ofta, säkert 1 gång/mån. När jag var och tog prover för ett tag sen så var allt bra förutom hypotyreosen och ökade dosen, men varför blir jag risig hela tiden, helskumt och jättejobbigt. Var och tog en snabbfika med min bästa väninna i dag som jag inte har sett på säkert 4-5 månader, och jag bokstavligen flöt... svetten sprutade, inte kul. Sen var jag på möte på AF i 45 min och likadant där, på vägen hem bara snurrade det i skallen. Fattar ingenting. Ja ja det var lite gnäll. Har suttit en stund på balkongen nu på kvällen och det var helt ljuvligt, sista solstrålarna på 5-6 dagar. suck. Nä nu är det dags för en sen middag. Kram på er out there.
JAG OCH BONUSBARNBARNET ISAAC!!

RSS 2.0