Allt är skit..

Håkans mamma är sjuk, men kommer hem på fre och får hemtjänst.
Jag har haft problem med min IBS i en vecka och knappt  kunnat göra nåt p.g.a värken.
Och vad händer i går kväll?! Jo jag får akut skitont i hö sida i halsen och i dag har jag oxå skitont och lite feber. Företagsekonomin går nog åt skogen för jag är helt enkelt urkass på det!
Och ekonomin: (Finns ingen)
 Ja det var lite gnäll, hoppas nästa inlägg blir lite mer positivt!

Color off är pain in the as!!

Kommer en kille och sanerar klotter 2 m från min balkong som dessutom är öppen. Sprutar efteråt med högtryck så det skvätter upp över mina v.rumsfönster och köksfönster och sen drar han bara.. Eh.. hallå där. Ringer dit och klagar. 10 min efter kommer han tillbaka och frågar "vilka fönster" är det.. Eh hallå!! Kanske dom som är över klottret som du tog bort. Idiot. Dessutom har jag KOL så det skulle vara bra om grannar vart informerade innan för nu har jag haft det jättejobbigt med andningen HELA dan och vete faan när det blir bättre. Vilka nötter det finns. Använda hjärnan vad är det för nåt??!!

Sol!!!

Ja nu är det sommar!! Har inte skrivit på ett tag men det beror mest på att det inte har funnits nåt kul att berätta. Dagarna ser ganska lika ut här.
Men i dag har Jag och Jessica vart ute och käkat lunch i gröngräset och solat några timmar.
 I går shoppade jag ett sängbord för 50 kr genom köp,byt,sälj,bortskänkes på FB. Perfekt, hade en stol innan.
 I lördags var jag på loppis uppe i våran park men hittade ingenting.
I söndags var jag, Håkan och Jessica på bakluckeloppis i stureby och jag köpte ett par sandaler för 30 kr, Håkan köpte och lite saker men Jessica var värst!
Tussen trivs som fisken i vattnet och är ute hela dagarna nu.
 Nåt som är jobbigt och tråkigt är att min svärmor ligger på sjukhus med lunginflammation, hon är väldigt dålig. Men hon är 91 år och pigg och frisk för övrigt och klarar sig själv så jag tror att hon snart är på benen.
På fredag tänkte jag ta premiärdoppet.
Får skriva om det här om jag fixade det men det är nog lugnt.
Simma lungt!! bye bye.

RSS 2.0